Rocío Carrasco travessa el seu pitjor moment i rep tractament psicològic

La seva lluita judicial amb Antonio David Flores l'ha deixat molt tocada mentalment
Rocío Carrasco viu el seu pitjor moment. | Cedida

 

Rocío Carrasco, la filla de Rocío Jurado, travessa un dels seus pitjors moments a causa de la lluita judicial que està duent a terme contra Antonio David Flores. Aquest passat dimecres, 29 de març, la presentadora va declarar als jutjats d'Alcobendas. La demanda que va interposar al pare dels seus fills inclou informes mèdics en què s'assegura que Rocío Carrasco rep tractament psicològic des de fa ja un temps. 

Cal destacar que va ser ella mateixa la que va decidir començar la batalla judicial contra Antonio David. Segons explica ‘Informalia’, Rocío fa mesos que està sotmesa a tractament psicològic a causa de la pressió i l'angoixa que li provoca la seva tibant situació familiar. De fet, quan va arribar als jutjats d'Alcobendas tenia un rostre pàl·lid i amb el cabell una mica embullat. D'altra banda, fonts properes a Antonio David asseguren que el preocupa la possibilitat d'entrar a la presó.

 

La denúncia que Rocío va interposar contra el seu ex consta de 120 folis i recull tres delictes: alienació parental, segrest d'un menor i maltractament psicològic continuat. Cada vegada sembla més segur que els seus fills hagin de presentar-se a declarar.