Rocío Carrasco

Rocío Carrasco, possible culpable del trencament de la relació entre dos cantants

Mercedes Duran ha explicat a 'Socialité' per què es va allunyar d'Anabel Dueñas

Totes les persones que van ser amigues d'Anabel Dueñas han assegurat que és impossible contactar amb la component de 'Supersingles' des que va començar una íntima amistat amb Rocío Carrasco i Fidel Albiac. La filla de Rocío Jurado li va oferir una oferta a Anabel Dueñas per ser la protagonista del musical a l'homenatge de la seva mare que no podia rebutjar i, des de llavors, s'ha allunyat de tots els que aleshores eren els seus amics.

«Ho he passat molt malament»

Quan va començar a tenir relació professional i personal amb Rocío Carrasco i Fidel Albiac, va ser quan la component de 'Supersingles'  va trencar amb qui aleshores era el seu xicot i va deixar de veure a la resta de les seves amistats, entre les quals destaquen Mercedes Duran, Anabel Pantoja o Amor Romeira.

«Vaig veure per última vegada a Anabel al juliol de fa tres anys. Quan va rebre l'oferta de Rocío Carrasco va anar a casa, va fer les maletes i es va instal·lar a casa de Rocío i Fidel fins al dia d'avui», ha explicat Mercedes a 'Socialité'.

«Em va trucar després de dos mesos per dir-me que deixava el grup, que havia deixat al seu xicot i que ens veuríem», ha seguit explicant. «Ho he passat molt malament, m'ha portat un any plorant perquè és una decepció molt gran. Per a mi era la meva germana i de sobte em deixa per un musical, jo li vaig donar tot el meu amor i la meva confiança i ella em va trair».

Per la seva banda, Anabel Pantoja ha confessat que ella va saber temps després del que havia passat. «Ens va dir que estava molt ficada en un projecte i amb el temps ens vam assabentar que era el musical».

La condició que va imposar Rocío Carrasco per la cara

A més, són molts els amics d'Anabel Dueñas els que asseguren que perquè ella pogués convertir-se en la protagonista del musical en homenatge a Rocío Jurado, Rocío Carrasco li hauria imposat una condició molt dura.

La condició era allunyar-se per complet de qui llavors era el seu entorn i més concretament de «la neboda», Anabel Pantoja , i «l'hermanísima», fent referència a Amor Romeira, per ser íntima amiga de Gloria Camila.