Primer pla de Rocío Carrasco somrient.

Rocío Carrasco, trencada després de rebre el pitjor missatge: «No t'estima»

Rocío Carrasco està perplexa pel que ha hagut de veure

Rocío Carrasco ha vist aquests dies que la seva mediàtica família s'ha reunit amb motiu de l'aniversari de Gloria Camila. Festa a què també han acudit els seus fills, com s'ha pogut veure a les imatges que s'han compartit a les xarxes. En concret, s'han publicat fotos i vídeos del seu fill, David, juntament amb persones que a ella li han fet molt de mal.

Rocío ha comprovat que els que la defensen a ultrança, sent conscients del dolor que aquestes instantànies li han pogut provocar, han pres mesures. Han difós un missatge per deixar palès la ferida que aquells li han tornat a fer com a mare.

I això ha provocat la furibunda resposta d'una persona que porta la mateixa sang que Carrasco. Ens estem referint a la seva cosina Rosario Mohedano.

Rocío Carrasco, perplexa davant les imatges i el missatge

La dona de Fidel Albiac ha pogut comprovar que Rosa Benito i Rosario cada dia són més a prop dels Ortega Cano. Per això no han faltat a la festa d'aniversari de Gloria Camila, a la qual també han acudit els fills de Rocío.

Carrasco ha vist que aquestes dues convidades no han dubtat a compartir nombroses imatges de la celebració. Destaquen especialment les instantànies on apareixen al costat del fill, David. I això ha provocat l'enorme enuig de les fans de Rocío.

Muntatge de fotos de Charo Mohedano juntament amb David Flores
Rocío Carrasco ha vist Chayo penjar fotos amb David | Instagram @rosariomohedano

Els que la recolzen completament després de veure aquestes instantànies i vídeos han decidit no quedar-se de braços plegats. Han utilitzat les xarxes per emetre un comunicat que diu: «Demanem a tota la marea fúcsia que no pugin ni vegin el contingut que ha pujat recentment Chayo. Considerem que aquest tipus de vídeos i actes són part d'una violència normalitzada cap a Rocío Carrasco».

De la mateixa manera, s'ha afegit: «Una vegada més s'ha fet servir David als mitjans per fer arribar el missatge: 'El teu fill no t'estima, està amb la teva família, el deixes abandonat'».

Muntatge de fotos de la festa d'aniversari de Gloria Camila
Rocío Carrasco ha vist els seus fans fer un comunicat després d'imatges com aquestes | Instagram @rosariomohedano

Rocío Carrasco coneix la dura reacció de la seva cosina

La filla de 'La Jurado' ha pogut comprovar que el comunicat dels seus seguidors no ha deixat indiferent Rosario. Tant és així que, visiblement enfadada, ha decidit respondre-hi. Ho ha fet a través del seu compte de Twitter.

Després de compartir el text dels fans de Rocío, ha dit: «Aquest és el comunicat que han enviat les feministes de la marea fúcsia. Mediasetha fet molt de mal i aquí la prova. Violència normalitzada en una festa familiar?».

«A vosaltres sí que us haurien de tancar de per vida i que ningú us donés amor».

Aquestes paraules polèmiques s'han unit a altres de la seva mare, Rosa Benito, en aquesta línia. Exactament, ha escrit el tuit següent: «Presó hauria de tenir una mare que posa els fills en el punt de mira».

Com s'esperava, Rocío ha vist que els comentaris dels seus familiars han provocat una onada d'atacs cap a ells. A Twitter puguin llegir-se missatges com «Estàs desesperada, Chayo, no apareixereu més a la televisió. Se us va acabar la ganga a tu, al cagó de platja i a la cunyada-vídua».

En aquesta mateixa línia trobem: «Aquestes fotos mostren ganes de sortir als mitjans, no amor» i «Festa familiar dius, el que no tens és vergonya. Utilitzar una persona especial per fer violència vicària a la teva cosina».

Això sí, totes aquestes persones s'han 'enfrontat' als que donen suport a Los Mohedano i destaquen que estiguin tan units. Vaja, que hi ha opinions per a tots els gustos i que la 'guerra' Carrasco-Mohedano segueix més latent que mai.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!