Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Rocío Carrasco, trista: el divorci que la té preocupada ja està firmat

Rocío Carrasco acaba de conèixer la notícia

Rocío Carrasco ha hagut de desmentir que se separa del seu marit, Fidel Albiac, després dels rumors que han anat apareixent. Tanmateix, aquells que sí que han decidit divorciar-se i ja han rubricat el procés han estat Ana María Aldón i Ortega Cano.

La filla de Rocío Jurado sent respecte per la dissenyadora, que mai no l'ha qüestionada, i pel torero, per ser el pare dels seus germans. Per això, lamenta que hagin hagut d'arribar a aquesta situació que ja és ferma.

Rocío Carrasco coneix que ja s'ha signat

L'exdona d'Antonio David sap que el vidu de la seva mare i la seva dona actual feia mesos que arrossegaven una forta crisi. Els conflictes familiars i els punts en què no es posaven d'acord van ser els responsables d'aquesta situació, que ells van fer pública. De fet, als mitjans es van intercanviar tota mena d'indirectes i de retrets. Finalment, van decidir fer el pas de separar-se i, així, fa uns dies van arribar a un acord, que va ser avançat per José Antonio Avilés a Sálvame. Tal com la mateixa Aldón ha reconegut, ha estat signat per les dues parts.

Rocío ha vist que la revista Lecturas ha publicat les declaracions d'Ana María en què confirma el pas que ha fet. Ha confessat que tot ha anat bé: «No sé qui tenia algun dubte. L'únic acord que hi ha és per i per al nen. Jo el que vull és el benestar per a tothom, que tothom estigui feliç». Això sí, les dades concretes de l'acord a què s'ha arribat les ha revelades la revista Diez Minutos. Aquesta ha exposat, per exemple, que gaudiran de la custòdia compartida del fill que tenen en comú.

Ana María Aldón i José Ortega Cano
Ana María Aldón i José Ortega Cano han arribat a un acord. | Catalunya Diari

A més, Carrasco ha pogut saber a través de la publicació que José serà l'encarregat de pagar els estudis del menor fins que acabi la seva formació i s'ha rubricat que això serà així encara que el torero mori.

Rocío és conscient que les relacions entre la família de José i Ana mai no han estat bones. Per aquesta raó, mentre aquesta continuï vivint a la llar de Cartagena, es farà alguna cosa en pro del benestar comú. En concret, serà informada prèviament quan tinguin previst visitar-los els altres fills o germans d'ell, per poder marxar i no haver de veure'ls.

Rocío Carrasco sap un altre pas que està a punt de produir-se

La dona de Fidel ha pogut saber que molt aviat Aldón farà algun pas molt important: deixar la llar que comparteix amb Ortega per marxar a viure a una altra casa. Sembla que aquesta és una altra de les decisions que s'han subscrit a l'acord de la separació.

Ana María Aldón
Rocío Carrasco ha vist Ana molt il·lusionada per trobar casa nova. | EUROPA PRESS

Sobre aquest assumpte, Ana ha afirmat que «ja tinc cosetes, ja tinc cosetes vistes». Per aquest canvi vital que farà i després de com de malament ha estat mesos enrere, ella s'ha mostrat molt positiva. Tant és així que ha dit: «Amb el temps i l'esperança, tot arriba».

Quant al nou habitatge que tindrà la gaditana, cal destacar que s'ha revelat una curiosa dada de l'acord a què ha arribat amb Ortega. Com que no rep cap pensió compensatòria, ell abonarà una part del lloguer de la residència on es traslladi. Això sí, li ho pagarà fins al moment en què aquesta decideixi conviure amb una nova parella.