Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa

Rocío Carrasco rep la trucada de la seva germana que paralitza la seva sèrie

Rocío Carrasco, enfonsada després de les paraules de l'advocat de la seva germana

Falten 24 hores perquè Rocío Carrasco torni a donar un cop a sobre de la taula i posi la seva família mediàtica contra les cordes. La nova docu-sèrie que ha preparat La Fábrica de la Tele té l'objectiu que la filla de la Jurado es prengui la seva venjança. Vol desvelar la realitat d'aquells familiars que no van honrar la seva mare com mereixia.

Els dos primers capítols d'En el nombre de Rocío es podran veure avui, divendres 17, a primera hora a Mitele Plus, la plataforma de pagament de Mediaset. Per als que vulguin veure en obert aquestes primeres entregues del documental de Rocío Jurado hauran d'esperar unes hores més tard.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco vol destapar la pitjor cara dels seus familiars mediàtics| Mediaset

I és que Telecinco ha anunciat que es podran veure a les 22:00 al Deluxe. El cas és que en aquest programa especial, el plató de Telecinco rebrà amb tots els honors Rocío Carrasco. Serà ella qui ofereixi les explicacions pertinents una vegada visionats aquests dos primers episodis del documental.

Rocío Carrasco estava confiada, però tot pot canviar en hores

Durant els darrers dies, Rocío ha donat petites pinzellades del que veurem en unes hores en diversos avenços emesos per la cadena de Mediaset. En aquests, la protagonista de la sèrie deixa clar que aportarà una sèrie de documents de la seva mare que poden fer un tomb a tota la situació.

Uns manuscrits que podrien deixar més d'un dels seus familiars assenyalat per sempre. Entre els familiars de Rociíto que s'han oposat que surtin a la llum aquest tipus de documents privats sobre la cantant hi ha la seva germana, la colombiana Gloria Camila Ortega.

Imatge de Rocío Carrasco a 'Sálvame'.
Rociíto està desitjosa que s'estreni la seva docu-sèrie, però hi pot haver problemes | TELECINCO

Són uns escrits que demostrarien que la seva família mediàtica no ha respectat tant la memòria de Rocío Jurado com porten presumint des que morís.

Cal recordar que Gloria va portar Rociíto al jutjat per demanar-li que mostrés al jutge els documents que volia revelar a En el nombre de Rocío. D'aquesta manera, la jove volia preservar l'honor i la intimitat de l'artista morta com a filla seva.

En principi, la colombiana va tenir totes per guanyar. «Mostraré alguns documents i d'altres no. Alguns no els mostraré perquè ja ho he fet al lloc on ho havia de fer, als tribunals», va sostenir fa uns dies Rociíto.

Gloria Camila paralitza la docu-sèrie a hores de la seva estrena

El cas és que les últimes hores, La Razón ha parlat amb l'advocat Enrique Trebolle, representant de Gloria Camila Ortega. Un lletrat que no perdrà detall de tot allò que pot ensenyar Rocío en aquesta nova sèrie sobre la vida de la seva mare.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.
Rocío Carrasco no esperava la reacció de l'advocat de la seva germana | CatalunyaDiari

«És una situació de provocació fins i tot al mateix jutjat, com si amb això que anuncia volgués dir-nos aquí estem nosaltres, a veure qui s'atreveix», ha sentenciat.

Trebolle deixa clar que la mateixa Rocío Carrasco va afirmar «que no havia de lliurar res perquè era l'hereva universal. I que els papers de la seva mare eren seus i amb ells podia fer allò que volgués».

Sobre aquest punt, el jutge va sentenciar que allò que Rociíto volia publicar «pertany a la intimitat de Rocío Jurado, i aquesta intimitat mor amb la persona, no s'hereta». Trebolle sosté que «no farem ni un pas enrere», i deixa sorpresos a molts amb aquesta última frase.

«Fer servir la memòria de la seva mare a través d'una documentació privada que la seva mare mai no va voler que es divulgués per lucrar-se i fer mal a tercers, em sembla vergonyós», esclata el lletrat.

▶️ Ana Obregón hace realidad el último deseo de su hijo fallecido