Rocío Carrasco vol seguir demandant Antonio David fins a veure'l condemnat

La filla de Rocío Jurado va denunciar, en diverses ocasions, haver patit maltractament psicològic després de la seva separació

Antonio David Flores i Rocío en una imatge d'arxiu | Cedida

Antonio David continua contra les cordes  i, segons ha explicat Antonio Rossi a 'El programa del verano', podria seguir així molt de temps. Rocío Carrasco s'ha proposat que la seva parella sigui condemnada sí o sí, i no està disposada a perdonar-li res. La filla de Rocío Jurado exigeix que es compleixi la sentència establerta contra Antonio David, per les contínues demandes per maltractament, i per trencament de la custòdia. Tot i que és cert que la filla menor dels dos estava a punt de complir la majoria d'edat quan això va passar i va ser una decisió seva, el seu pare ha estat declarat culpable per incomplir un dictamen judicial. 

Això pot facilitar que la possible sentència es vegi agreujada pel suposat maltractament psicològic continuat, que Rocío va denunciar haver patit des de la seva separació. De fet, el jutjat de violència de gènere ha demanat totes les sentències que hi ha contra Antonio David, per unir-ho tot en una mateixa causa. A més, Rocío ha sol·licitat que es tingui en compte també un delicte d'alineació parental, una síndrome que qüestionen tant els jutges com molts psicòlegs.

És per això que s'ha demanat un examen psicològic al jutjat que porta el cas, per intentar incloure aquest delicte a la demanda. Tot i que, de moment, els fills no van ser citats a declarar, ells podrien ser l'última esperança d'Antonio. Segons ha explicat el mateix Rossi, la filla gran, Rocío, estaria disposada a testificar en contra de la seva mare, si fos necessari. 


Comentaris

envia el comentari