Rocío i David Flores abraçats

Rocío i David Flores esclaten després de veure el regal de la seva mare Rociíto

David Flores Carrasco descobreix el darrer menyspreu de Rocío Carrasco

David Flores Carrasco i la seva germana Rocío comparteixen el mateix drama: cap d'ells té relació amb Rociíto, la seva mare. Els joves s'han acostumat a la seva absència, encara que no han perdut l'esperança de signar la pau en algun moment. El problema és que la situació cada cop és més complicada i molts experts consideren que és impossible que arribin a un acord.

Rociíto ha estat coronada reina del feminisme pels espectadors de Telecinco i està fent una sèrie de passos que estan generant molta polèmica. Recentment ha organitzat un documental en memòria de la seva mare, Rocío Jurado, que es diu 'El último viaje de Rocío'. En aquest projecte va passar una cosa que no ha deixat indiferent ningú.

David Flores Carrasco no guarda cap record de la seva àvia Rocío Jurado, ja que l'artista va morir quan ell era massa petit. La nova reina del feminisme no va lliurar cap regal als seus fills, David i Rocío, perquè tinguessin present l'artista. Tot i això, sí que ha tingut un detall molt especial amb el presentador Jorge Javier Vázquez.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco durant l'homenatge a la seva mare. | Telecinco

Rocío Flores va denunciar públicament que l'única cosa que tenia de la seva àvia Rocío era un rosari que segons li havien dit pertanyia a la cantant. La noia s'ha quedat sense alè quan ha descobert que Jorge Javier, que no tenia cap relació amb Jurado, tindrà una cosa molt més important. El comunicador era fan de l'artista i Rociíto, la seva hereva universal, li ha fet entrega d'una de les capes.

Cal recordar que Rocío Flores Carrasco té una relació pèssima amb Jorge Javier Vázquez ja que aquest ha atacat Antonio David Flores, el seu pare, de forma pública. Tot fa pensar que la col·laboradora i influencer no veu amb bons ulls que el català tingui un objecte tan important. No obstant això, ell està orgullós d'aquest moviment i ha presumit del mateix al bloc que escriu a la revista 'Lecturas'.

David Flores Carrasco, mut: «Té por»

David Flores no ha protagonitzat mai cap escàndol, però la seva família l'ha situat al punt de mira i la premsa en parla molt. Les últimes paraules de Jorge Javier l'afecten directament perquè fan al·lusió a una persona important a la vida de tots: Rocío Jurado. El comunicador tindrà en el seu poder una de les capes que l'artista feia servir als seus concerts.

Jorge Javier Vázquez ja es va provar aquesta peça durant l'emissió de documental 'El último viaje de Rocío' i els seus detractors el van atacar sense pietat. «Quan a un li diuen que el que es diu a les xarxes fins i tot té por de sortir al carrer perquè pensa que hi haurà manifestacions en contra. Però després et relaxes perquè veus que la vida continua igual i no et presten gaire atenció, per no dir-ne cap».

Les declaracions anteriors, realitzades al bloc que el presentador escriu a la revista 'Lecturas', estan causant molta repercussió. És possible que Rocío Flores se senti molesta perquè fa la sensació que el català se n'està burlant. Gran part dels enemics de Jorge Javier són fans de la jove Rocío, per això la seva reflexió tingui tanta rellevància.

Rocío Flores, trencada després de l'últim menyspreu

Jorge Javier Vázquez ha confessat a 'Lecturas' que Rociíto li regalarà una capa de Rocío Jurado perquè ell la faci servir quan vulgui. Assegura que no va voler fer mal a ningú quan es va posar la peça de la cantant, simplement estava actuant per instint. «Crec que davant d'una capa de Rocío Jurado l'obligació de tota 'marica' com cal és posar-se-la, perquè en cas contrari poden catalogar-te d'heretge».

David Flores Carrasco una vegada més se n'ha mantingut al marge i no formarà part d'aquest escàndol. L'únic que vol és que la família enterri la destral de guerra i que desaparegui la pressió mediàtica. Mentrestant ha decidit refugiar-se als braços del seu pare Antonio David Flores.