Rocío i David Flores abraçats

Rocío i David Flores, eufòrics: El seu pare i Olga Moreno canvien d'opinió

Rocío i David Flores il·lusionats davant les últimes informacions de la parella

Rocío i David Flores estan més feliços que mai després de conèixer-se les últimes informacions sobre el seu pare i Olga Moreno. Els fills d'Antonio David han patit la trista separació i s'han negat a acceptar-la.

De fet, van ser els encarregats de demanar a la dissenyadora que es replantegés la seva decisió de separar-se d'Antonio David. Encara que el divorci no s'ha posat sobre el paper, algunes imatges dels seus protagonistes feien pensar que feien vides separades.

Rocío Flores va ser qui més es va entestar a no deixar que la seva família es trenqués. Així ho va demostrar al plató d'Ana Rosa, on reiterava que seguien sent una família i que el seu pare seguia convivint amb l'Olga.

Rocío i David Flores il·lusionats després de la decisió del matrimoni

La idea de família idíl·lica i perfecta va caure com un castell de sorra quan 'Lecturas' va anunciar la separació d'Antonio David i Olga Moreno. La dissenyadora, farta de rumors d'infidelitat i després del documental de Rocío, va decidir posar fi a la relació.

Els fills i la família de l'excol·laborador van fer d'intermediaris per fer canviar d'opinió a Olga, i ara sembla que ha donat resultat. Almenys és el que sosté Sandra Aladro a 'El programa de Ana Rosa', on ha ofert l'última hora del matrimoni.

Segons la periodista, «Antonio David i Olga posaran el fre a la seva separació», és a dir, reprendran la seva relació. Tot i això, el que podria indicar una reconciliació de la parella, amaga una altra veritat: la decisió de no formalitzar la separació es deuria a «motius possiblement econòmics», segons Aladro.

Olga Moreno i Antonio David Flores abraçats i somrient a càmera
Olga i Antonio David posen fre a la separació | GTRES

Aladro sosté que «hi ha fets més enllà de les teories», com ara l'exclusiva de 'Lecturas' o la confirmació d'Antonio David. A més, la mateixa Rocío Flores també parlava sobre el distanciament entre el seu pare i la dissenyadora.

La periodista assegura que «Antonio David segueix a casa a Màlaga amb Olga», però que «no fan vida de matrimoni». És a dir, cadascú va per lliure i «fan plans per separat», encara que es neguen a formalitzar el divorci.

David Flores i Olga Moreno parlant
David Flores, feliç davant d'una possible reconciliació entre Olga i el seu pare | GTRES

Aquesta estranya convivència que alimenta les il·lusions de Rocío i David Flores. Amb el seu pare encara a casa, cosa que recorda quan es va separar de Rocío, es podria produir la reconciliació.

Junts a la gran cita a Màlaga

Els successos dels últims dies encara afegeixen més intriga a la situació. El matrimoni va decidir acudir a la manifestació organitzada pels fans de la família Flores, coneguts com la Marea Blava, que demanaven que s'aturi l'assetjament mediàtic a la família.

Allà, es va poder veure Olga Moreno donant suport a la causa, cosa que demostra que continua considerant-se de la família. Però pocs entenen a què estan jugant Olga i Antonio David, perquè tots dos van evitar que fossin fotografiats junts.

Antonio David i Olga Moreno a la manifestació de la 'Marea Azul' a Màlaga
Olga Moreno va anar a la manifestació en suport a la família Flores | La Noticia Digital

Tot podria respondre a qüestions purament econòmiques que els obliguen a romandre junts. Actualment, Antonio David té diverses causes judicials obertes l'excol·laborador, i algunes també esquitxen a Olga. Kiko Matamoros va confirmar que hi havia un pacte entre tots dos fet per recomanació del seu advocat.