Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

Rocío Flores anuncia emocionada l'arribada d'un nou bebè a la seva família

La filla d'Antonio David es convertirà en tieta

Rocío Flores ha rebut la millor de les notícies. La jove, que continua fent front a les polèmiques familiars i a punt de veure la seva mare reaparèixer novament a la televisió, s'acaba d'emportar una gran alegria.

La filla d'Antonio David serà tia pròximament, tal com ha anunciat als seus seguidors a les xarxes socials.

Tot i que l'any no ha començat de la millor manera, sobretot després del divorci del seu pare i la nova relació que l'exguàrdia civil havia amagat amb Marta Riesco.

Aquesta bona notícia ha donat l'impuls necessari per il·lusionar-se. La neta de «la més gran» ha compartit una preciosa fotografia on apareix besant el ventre d'una de les seves millors amigues.

Rocío Flores fent un petó a la tripita d'embarassada de la seva amiga.
Rocío Flores fent un petó a la panxa d'embarassada de la seva amiga. | CatalunyaDiari 

«Feliç. Seré tia d'un nadó preciós; ara li donaré molt d'amor. Enhorabona, amiga, t'adoro», escrivia emocionada.

Rocío ja explicava diverses vegades que ella sempre ha rumiat la idea de ser mare jove.

De moment, manté una relació més que estable amb el seu xicot, Manuel Bedmar, amb qui viu en companyia d'una adorable mascota.

Així, potser l'embaràs de la seva amiga l'animi també a fer aquest important pas. De fet, en algunes ocasions ha fet broma amb un «suposat embaràs».

«Teniu un nou nebot virtual», anunciava divertida. A més, feia una bona broma al seu pare dient-li que «havia de convertir-se en avi».

«No us imagineu la cara que ha posat el meu pare quan li he dit que arribava un nou membre a la família», compartia Ro amb els seus seguidors.

«L'hauràs de banyar tu, pare», deia a Antonio David. La jove feia referència al fet que l'exguàrdia civil s'hauria de fer càrrec d'un Tamagotchi, una mascota electrònica.

Rocío Flores vol convertir-se en mare molt aviat

Malgrat el desig de Rocío Flores de convertir-se en mare jove, ella mateixa deixava clar que «ara mateix no és el moment».

Durant el seu pas per 'Supervivientes' va parlar obertament sobre el tema. «M'encantaria tenir un fill», reconeixia.

Una idea que no fa gaire gràcia al seu nucli familiar, concretament a Ana María Aldón, juntament amb qui va viure l'experiència.

«Però Rocío, tu encara ets molt jove. I el teu pare encara no té edat de ser avi, encara pot tenir algun nen més», intentava raonar la dona d'Ortega Cano.

Muntatge Antonio David Flores amb els seus fills, Rocío Flores i David Flores
Rocío Flores podria convertir el seu pare en avi d'aquí a una mica. | CatalunyaDiari 

«Jo al meu pare li ho he dit, que vull un altre germanet. M'han dit que no, així que els he dit que o em donen un germanet o tenen un netet...», replicava la jove.

«Per què et creus que va venir Lola al món? Perquè vaig ser súper pesada dient tota l'estona 'vull un germà, vull un germà, vull un germà'», confessava.

Mentrestant, des de plató, Antonio David no es mostrava gens sorprès. «Ja ho sabia, sé que vol ser mare i a mi m'encantaria ser avi. El que ha explicat és real», assegurava.

Imatge d'Instagram de Rocío Flores amb el seu xicot, Manuel Bedmar.
Imatge d'Instagram de Rocío Flores amb el seu xicot, Manuel Bedmar. | Instagram
La neta de La Jurado té clar que la decisió de tenir un fill no depèn només d'ella. «Vull ser-ho aviat, però també depèn de Manuel».

De moment, la col·laboradora de 'El Programa de Ana Rosa' té clar que li agradaria que fos un nen. Cosa que donava peu a una bona conya buscant-li un possible nom.

Jorge Javier Vázquez arribava a suggerir-li el nom de Fidel, igual que el marit de la mare.

Mentre que ella, seguint-li el joc, apostava per un altre: «Que es digui Jorge Javier», apuntava quan encara es portava bé amb el presentador.