Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores reapareix després de l'operació i ho explica tot

Rocío Flores ha trencat el seu silenci després de diversos dies sense donar senyals de vida

Rocío Flores fa uns dies que està allunyada de les xarxes socials després de sotmetre's a una operació important per realçar la seva figura. La jove està absent i no se sabia res del procés.

Aquesta setmana, Rocío Flores apareixia amb la seva madrastra Olga Moreno caminant pel centre de Madrid de manera preocupant després de sotmetre's a una lipoescultura.

Roció Flores fa saltar les alarmes després de la seva última operació

Dilluns passat, Rocío Flores va estar unes hores en una coneguda clínica madrilenya on van nombrosos famosos per millorar la seva figura. El cas és que la col·laboradora de «El programa de Ana Rosa» deixava molt preocupats els seus seguidors per unes imatges en què se'ls veia caminant molt a poc a poc.

Rocío Flores i Olga Moreno sortint de la clínica
Rocío Flores i Olga Moreno sortint de la clínica Brussel·les, amb el capcot. | Europa Press 

A més, una amiga d'Olga Moreno l'havia d'ajudar a desplaçar-se. Per fi, aquest diumenge Rocío Flores ha trencat el seu silenci per explicar als seus seguidors com ha anat la lipoescultura.

Rocío Flores ha revelat que no s'ha fet una liposucció com molts creien, sinó una «lipoescultura amb BodyTite», una nova tècnica per eliminar greix localitzat. Rocío volia remodelar la figura per radiofreqüència, evitant així les cirurgies, que són molt més molestes que aquesta mena de tractaments.

▶️ Rocío Flores confirma el secreto a voces y le gana la partida a su madre

Rocío Flores trenca parla després de sotmetre's a una lipoescultura

Una setmana durant la qual Rocío ha deixat completament de banda els compromisos laborals i l'activitat a xarxes per culpa de les fortes molèsties que patia. Això sí, no vol seguir desconnectada del món, tal com ha explicat la mateixa col·laboradora i «anirà tornant a poc a poc», ha dit.

«Estic tenint una recuperació una mica lenta, però avui ja estic una mica millor. Ja he sortit a la porta del carrer a caminar una mica», ha relatat la filla d'Antonio David Instagram.

Rocío Flores amb la mirada trista.
Rocío Flores amb la mirada trista. | Europa Press 

A més, la jove ha reconegut que encara se sent molt adolorida després del retoc estètic i que no es troba igual que Olga Moreno. L'andalusa es va sotmetre a la mateixa intervenció que Flores, i ja pot fer vida més o menys normal.

En plena recuperació, la neta de Rocío Jurado ha vist com una de les persones més importants de la seva vida li feia una visita inesperada. Ha estat la seva parella Manuel Bedmar, a qui hem vist pels voltants del domicili on Rocío i Olga s'allotgen a Madrid.

Rocío Flores rep la millor notícia en plena recuperació

Molt discret, Manuel Bedmar no ha volgut parlar sobre aquest tema la setmana que la seva xicota s'ha fet el tractament. No responia cap pregunta dels reporters de premsa i ha deixat que fos ella mateixa qui expliqués a tots els seguidors com és l'evolució.

De moment, no hi ha data perquè Rocío torni a seure com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa'. Segons ha confirmat Rocío, no trigarà gaire temps a fer-ho.

Imatge que Rocío Flores ha penjat a Instagram amb el seu xicot.
Imatge que Rocío Flores ha penjat a Instagram amb el seu xicot. | CatalunyaDiari 

Rocío ha publicat unes imatges on apareix molt contenta perquè Manuel ha anat fins a Màlaga per visitar-la. 

Una relació que, malgrat la greu crisi que van patir fa poc, continua avançant i ja suma sis anys.

A tots dos se'ls veu feliços en una imatge que mostra que el pitjor ja ha passat i que afronten el futur més immediat com allò que són: una parella feliç.