Muntatge amb fotos de Rocío Flores i Canales Rivera.

Rocío Flores i Canales Rivera: filtren els missatges que ho expliquen tot

Els rumors d'una possible infidelitat han acabat unint Rocío Flores i Canales Rivera

Qui havia de dir que Rocío FloresCanales Rivera s'unirien per causa de les seves respectives ruptures. A diferència del torero, la primera fa mesos que s'amaga, tot i que tot ha acabat veient la llum.

La relació de Rocío Flores de més de cinc anys amb Manuel Bedmar, amb qui la jove es prometia amor etern, s'ha acabat. I s'ha produït de la pitjor manera: entre rumors d'infidelitat.

Fotografia de Rocío Flores amb la seva parella, Manuel Bedmar.
Rocío Flores i Manuel Bedmar passejant pels carrers de Màlaga. | EUROPA PRESS
 

Segons el periodista Miguel Frigenti, el jove hauria estat veient-se des del mes de novembre amb una noia a qui «coneix des de fa anys». Uns rumors d'afer que Rocío Flores, de moment, ni ha confirmat ni ha desmentit.

El curiós és que és la infidelitat ha acabat unint Rocío Flores amb el torero, Canales Rivera. I no perquè tots dos hagin tingut un afer junts.

Rocío Flores i Canales Rivera, units per la infidelitat

Durant les últimes hores, el torero s'ha convertit en el protagonista de tots els titulars dels mitjans de comunicació. Està acostumat a ser-ho, però la cosa canvia quan es converteix en el principal sospitós de la ruptura entre Marta Riesco i Antonio David Flores.

Tot va començar a Sálvame quan el programa demostrava, amb proves, la quantitat de vegades que el torero havia estat infidel a la seva, aleshores, dona. Els missatges es barrejaven amb confessions del mateix Canales Rivera que confirmaven cadascuna de les informacions.

Canales Rivera
Canales Rivera va trencar amb la seva dona després de diversos rumors d'infidelitat. | Europa Press
 

Però el moment més tens es va produir quan el reporter, Kike Calleja, deixava anar una informació que ningú imaginava. Segons ell, Canales Rivera hauria 'tontejat' amb Marta Riesco mentre estava amb la seva exdona.

Canales Rivera va 'tontejar' amb Marta Riesco

«Una de les dones amb qui has 'tontejat', i el 'tonteig' ha estat mutu, és Marta Riesco», va assegurar el periodista. Una afirmació que va agafar desprevingut Canales Rivera, que no imaginava que aquesta informació veiés la llum.

Després que el reporter de Sálvame assegurés que no existien proves, sí que es va confirmar al plató que la mateixa Marta «ho ha confirmat a la gent del seu entorn».

El torero, que no sabia on ficar-se en aquell moment, va acabar per confirmar-ho amb la boca petita. «'Tontejar', seduir, jugar... Ens consta que és veritat», concloïa el reporter de Sálvame.

Muntatge amb fotos de Canales Rivera i Marta Riesco.
Canales Rivera i Marta Riesco haurien 'tontejat' quan el torero tenia parella. | CatalunyaDiari
 

Una informació que arriba en plena voràgine de dubtes sobre si segueix dempeus la relació de Marta Riesco i Antonio David. Encara que cap dels dos ho ha confirmat, no hi ha proves que tots dos estiguin vivint junts.

Marta Riesco i Antonio David, segueixen junts?

La jove periodista es va comprar fa uns mesos una casa al centre de la capital madrilenya. La seva finalitat no era cap altra que començar una nova vida amb Antonio David, però de moment no ha estat així.

Al pare de Rocío Flores sí que se l'ha vist traient les seves pertinences de la casa que ha compartit durant més de vint anys amb Olga Moreno, a Màlaga. Tot i això, de moment es desconeix el lloc de residència d'Antonio David i si estaria disposat a desplaçar-se a la capital d'Espanya.

Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David Flores juguen a despistar la premsa pel que fa a la seva relació. | Catalunya Diari
 

El que és clar és que és la periodista d'El programa de Ana Rosa la que continua alimentant els rumors. Fonts properes a la jove asseguren que és ella la que va explicant els seus plans de casament, i fins i tot, tenir de fills amb Antonio David.

Què pensarà Rocío Flores, el suport més gran d'Antonio David, de tot això?