Rocío Flores deixa Ana Rosa sense saber què dir: «He canviat d'opinió»

Rocío Flores sembla haver canviat d'opinió respecte a Marta López després de parlar amb ella

La col·laboradora Marta López es convertia en la confident d'Olga Moreno durant el seu pas per 'Supervivientes', malgrat que Rocío Flores mai va veure amb bons ulls aquesta suposada amistat. De fet, sempre ha considerat que l'únic que pretenia la tertuliana era treure-li informació a la dona del seu pare. «No sé si li farà la tretze catorze a Olga», assegurava la filla d'Antonio David sobre la possibilitat que Marta es girés en contra de la seva nova amiga. «Jo ja vaig dir que no tinc absolutament res en contra de Marta, però el que estic veient fins avui dia, demà no ho sé, és que està jugant una mica a ficar merda entre uns i d'altres», sentenciava.

Per la seva banda, la tertuliana s'assabentava dels comentaris de Rocío després de la seva tornada a Espanya: «No entenc que s'hagi molestat amb mi i per què no li va agradar la meva actuació amb Olga. He coincidit al plató i també he parlat amb ella. Hem parlat bé, però ella considera que li treia molta informació a Olga. Ella és més gran i no és ximple i necessitava parlar també... Em fa una pena que, si jo pogués, li diria que marxés de 'Supervivientes'».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així, sembla que aquestes paraules de la col·laboradora televisiva han acabat per convèncer la filla d'Antonio David, ja que deixava a Ana Rosa Quintana completament sorpresa després d'anunciar que havia canviat d'opinió respecte a la nova amiga d'Olga. «Em pensava que era una mica el paper d'entrevistadora que estava portant a terme», explicava sobre el qual pensava en referència a Marta López.

«És veritat que Marta va sortir, m'ho va comentar i li vaig dir que em sorprenia perquè pensava que aquest era el seu paper», ha reconegut la jove. Ara, però, sembla que Rocío ha entès que les intencions de la tertuliana en el fons eren bones: «He estat molt crítica amb Marta, però li dono les gràcies pel suport a Olga. Agraeixo a la gent que té una miqueta d'objectivitat i aconsegueix jutjar Olga com a concursant».

«Has canviat d'opinió, no?», li preguntava Ana Rosa a la seva nova col·laboradora bastant sorpresa; al qual Rocío contestava de manera afirmativa. I, la veritat, és que Marta López es va convertir en una gran confident per a la dona d'Antonio David durant la seva estada a Hondures, a la qual ha sentit desfogar-se sobre el seu matrimoni i també del conflicte amb Rocío Carrasco.

Així doncs, tot i que la periodista ha reconegut que sí que havien parlat certes coses darrere de càmeres, també es defensava de les acusacions que insinuaven que havia criticat a la mare de Rocío Flores: «Sí que hem parlat de Rocío Carrasco, però no l'hem criticat. Simplement, hem parlat de coses que Olga ha viscut i ho hem parlat perquè ens ha donat la gana... Sé que li donareu la volta i no ho comprendreu. No ha criticat Rocío Carrasco, tan sols ha parlat de moments puntuals».

De fet, ha insistit en la importància que Olga també expliqui la seva versió una vegada que surti de 'Supervivientes': «És molt injust, ningú l'està jutjant com a supervivent i és la millor que hi ha. Hauria de sortir i explicar la seva versió. No veieu res de bo, estic al·lucinant amb els insults. Haurien de separar i quan surtin que diguin el que vulguin».

Ella, igual que Rocío Flores, comparteix l'opinió que a la dissenyadora tot el tema de fora l'està afectant en el concurs: «Tal com està la gent de sensible fora crec que a ella la perjudicarà. Estic rebent insults, emails, amenaces... Cada dia pel tema d'Olga. Això és una arma de doble fil i la vull evitar». «Tothom l'està jutjant per una cosa que està passant fora. És la millor que hi ha aquí, la més completa. Em fa molta pena perquè per a mi era una de les guanyadores. Ara que soc aquí penso que no guanyaria en la vida», ha confessat la tertuliana.


Comentaris

envia el comentari