Rocío Flores no s'amaga i posa una condició a Telecinco: «Que torni mon pare»

La filla d'Antonio David posa les bases davant una possible entrevista

Tots els mitjans de comunicació esperen amb ànsies que Rocío Flores trenqui el seu silenci i es pronunciï sobre tots aquells aspectes narrats per la seva mare en la sèrie-documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Des que es va estrenar, la neta de Rocío Jurado ha mantingut que la seva mare no explica la veritat, i l'ha reptat en més d'una ocasió passant per alt el patiment i les proves aportades per Rocío Carrasco.

Així, està clar que la recent col·laboradora d''El programa de Ana Rosa' no està disposada a donar credibilitat al testimoni de la seva pròpia mare, i no es planteja ni tan sols intentar empatitzar amb el seu dolor. Tal és el grau de manipulació que el seu pare hi ha exercit sobre ella, que es nega a obrir els ulls i es manté ferma en les seves conviccions arribant a imposar la seva voluntat a 'Mediaset'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La petició de Rocío Flores

La filla d'Antonio David Flores sap que té la paella pel mànec, és a dir, és conscient de l'expectació que desperta i sap que, ara mateix, una entrevista d'ella val molt. Com si es tractés d'un segrestador, no està disposada a deixar anar peça sense abans fer que Telecinco, i especialment 'Sálvame', facin homenatge als seus peus. Almenys així ho mantenen des del portal 'DonDiario' a l'hora d'informar en exclusiva sobre la petició que hauria fet Rocío Flores a la cadena perquè aquesta concedís una entrevista al 'Deluxe'.

Segons manté el citat portal després de consultar a persones properes a la 'Fábrica de la Tele', la 'influencer' només es deixaria entrevistar per Jorge Javier, per qui no sent precisament simpatia, si 'Sálvame' readmet al seu pare. Els passadissos de Telecinco són un formiguer de rumors i sembla que aquest està cobrant força, ja que la jove està disposada a immolar-se i explicar la seva veritat només perquè el seu pare recuperi el seu lloc de treball, un acte més del qual està disposada a fer per seguir protegint a Antonio David, i que l'allunya encara més d'una possible reconciliació amb la seva mare.

Quan les aigües es calmin

Per molt que a Rocío Flores li estigui costant bregar amb el polèmic documental de la seva mare, intenta mantenir-se al marge i no pronunciar-se, almenys de manera oberta, perquè quan s'asseu en un plató no dubta a llançar algun dard a Rocío Carrasco. Per aquest motiu, Ana Rosa no va trigar a donar-li aixopluc per, de passada, treure algun rendiment. Així doncs, 'El programa de Ana Rosa' s'ha convertit en el bastió de la jove, on desafiar a la seva mare comptant amb el suport de la presentadora i col·laboradors, mentre que a 'Sálvame' fan tot el contrari. Hi ha una guerra oberta entre les dues productores, i va ser la d'Ana Rosa la primera a donar-li l'oportunitat a Rocío Flores d'explicar la seva veritat.

De moment ha declinat la invitació, i ha optat per deixar de veure la sèrie i opinar sobre el que en ella s'estigui explicant. No obstant això, qui la coneix, revela que està esperant que acabi per contraatacar i explicar la seva veritat emparada pel consell del seu pare i dels seus advocats. Si com s'explica pels passadissos de Telecinco, la jove només concedirà una entrevista al 'Deluxe' si el seu pare és readmès, estaríem davant d'una traïció per part de Rocío a Ana Rosa i seríem testimonis de com la 'Fábrica de la Tele' ajup el cap davant seu només per aconseguir l'entrevista més esperada des de la de Rocío Carrasco que, sens dubte, batria rècords d'audiència i que generaria molt d'enrenou durant mesos.


Comentaris

envia el comentari