T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

Rocío Flores confessa que la seva mare i Terelu Campos no es coneixen

La filla de Rocío Carrasco deixa en evidència les Campos i es posiciona a favor de Gloria Camila
Rocío Carrasco i Terelu Campos | Telecinco

 

Les repercussions de les declaracions que els famosos fan durant la seva estada a l'illa de 'Supervivientes' creuen línies vermelles. Com a participant, Gloria Camila ho sap i no vol desaprofitar l'oportunitat. Si al vídeo de presentació se la va veure criticant Rocío Carrasco, de qui deia que per a ella «no significa res», no era d'estranyar que tampoc no es mossegués la llengua en parlar Terelu Campos, qui pel que sembla diu que té una estreta amistat amb Rocío, que no és cert. De fet, Rociíto i Terelu havien afirmat ser com germanes fins al punt que el clan Campos van ser les convidades estrella a les noces de la filla de la Jurado.

La presentadora de 'Las Campos' sempre ha defensat aferrissadament Rocío Carrasco, cosa que li molesta molt a Gloria Camila. «No em cau bé Terelu ni Maria Teresa», ha arribat a confessar a l'illa. Semblava que Kiko Hernández s'ho imaginava i buscava aquestes declaracions de Gloria Camila i no va dubtar ni un segon a treure-les a la llum: la filla d'Ortega Cano deia que Terelu no tenia arguments per contestar-li, però que ella, en canvi, en té molts.

 

La situació ha esclatat i ho ha fet per la part que la gent menys s'esperava. Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco, ha explicat a Instagram que la seva mare i Terelu Campos ni tan sols es coneixen, segons ha recollit 'Periodista Digital'. Unes declaracions que han deixat en evidència les Campos i que han fet sumar punts a Gloria Camilia en la seva lluita contra elles.