Rocío Flores

Rocío Flores confirma que la notícia del seu pare va de debò i hi ha fotos

Rocío Flores dona suport al seu pare en aquesta nova aventura

Rocío Flores està molt unida al seu pare i, com que no podia ser d'una altra manera, compta amb el seu suport incondicional per a aquesta nova aventura. Després d'obtenir molt bons resultats i visites amb el seu canal de YouTube, Antonio David Flores ha decidit fer un pas més i emprendre un nou negoci. De moment, sembla que la seva estrena ha tingut una bona acollida.

Rocío Flores es declara del 'team' #yomerebelo

El pare de Rocío Flores, des que va començar amb l'aventura del seu canal de YouTube, sempre ha tingut un lema: «Jo em rebel·lo». És tan important que ara ha tret la seva línia d'estris per cuinar amb aquestes paraules escrites.

Principalment, fa servir el seu canal per comentar totes les polèmiques de la televisió, sobretot aquelles que tenen a veure amb Sálvameo la seva exdona. A més, de tant en tant, també fa altres vídeos com ara entrevistes comentant certs temes o, fins i tot, cuinant.

Antonio David sempre s'ha mostrat com un amant de la bona gastronomia i del menjar, per això s'ha llançat a la piscina amb els seus nous productes.

A l'últim vídeo del seu canal, se'l pot veure cuinant unes llenties amb el davantal que ha estat el primer producte que ha sortit a la venda. Per un preu de 23,60 € es pot adquirir el davantal del pare de Rocío Flores. Al pit es veu el seu logotip, una A i una D del seu nom, el seu lema a manera de hastag #YoMeRebelo i una ona per sota que simula la marea blava.

Tal com ha informat el 'youtuber', «en queden pocs»: només hi ha 20 disponibles a la pàgina, sense saber si hi tornarà a haver més estoc. A la pàgina on es venen aquests articles, també hi ha els pròxims que sortiran a la venda. Serà una línia que constarà de quatre articles: el davantal, una cullera de fusta, dues tasses i una bossa de roba.

El pare de Rocío Flores promociona la seva nova línia de productes

Belén Estaban també va crear la seva línia de productes, d'aliments en aquest cas, «Sabores de la Esteban», entre els quals es poden comprar patates fregides i gaspatxo. Ara el pare de Rocío Flores li ha copiat la idea en traure una primera tanda de quatre productes que espera que agradin els seus seguidors.

Antonio David amb el seu davantal
Antonio David amb el seu davantal al seu canal de YouTube. | YOUTUBE

Encara no sabem quan estaran disponibles per comprar els altres tres productes, però sí que se'n sap el preu. El cullerot de fusta de bambú valdrà menys de cinc euros i està pensat per servir l'amanida. D'altra banda, la bossa té un preu de menys de deu euros i serà ideal per anar a comprar sense haver de malgastar altres de plàstic. Per últim, la tassa té un preu semblant al de la bossa i és perfecta «per al seu cafè o te matutí», segons assenyalen a la descripció.

Al seu últim vídeo de Youtube, es pot veure el pare de Rocío Flores cuinant unes llenties i aprofita la situació per mirar a càmera i mostrar el seu nou davantal: així fa una mica de promoció de la seva nova línia de productes.

Sembla que ara la moda en els famosos és fer un documental sobre la teva vida o treure una línia de productes propis. Antonio David ja té el seu marxandatge. Tal volta en un futur també fa una docusèrie.