Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores confirma el preocupant estat de la seva tieta

Rocío Flores ha estat amb ella donant-li suport i animant-la

Rocío Flores abraça molt i molt fort a Gloria Camila. Com que la filla del torero ha estat moltes vegades allà per a la seva neboda, ara li toca a Ro tornar-li aquest suport i aquest afecte rebut. En concret, la 'influencer' ha estat uns dies a Madrid amb la seva tieta i ha parlat amb els mitjans sobre com es troba davant el famós divorci.

Cal recordar que quan la filla d'Ortega Cano va sortir expulsada de Pesadilla en el Paraíso, es va trobar de front amb una realitat paral·lela que no s'esperava. El programa, just abans de sortir, li va posar diverses imatges en què es veia el seu pare enfadat amb els periodistes i Ana María Aldón fent-ne confessions.

Això va agafar per sorpresa Gloria després de no tenir informació de l'exterior durant diverses setmanes i la va afectar psicològicament. Tal va ser això que, després de l'entrevista obligatòria en sortir expulsada del 'reality', no va tornar a aparèixer per un plató. Necessitava temps per a ella i assumir tot el que havia passat durant la seva absència, cosa que va explicar per xarxes socials, que també les va deixar apartades durant un temps.

Rocío Flores, el màxim suport de Gloria Camila

Rocío Flores tampoc travessa per una època fàcil, però era conscient que la seva tieta la necessitava. Així que aprofitant la seva invitació a Madrid per veure 'Luzia', el nou espectacle del Circo del Sol, es va quedar uns dies més per la capital i va estar amb Gloria.

La filla del torero, per la seva banda, ja ha tornat a les xarxes socials, però trigarà a tornar als platós atès que es vol centrar en la seva figura com a 'influencer'. Divuit dies van passar des que la tia de Rocío anunciés que s'havia d'allunyar del «focus mediàtic» pel seu bé i per la seva salut mental.

En una publicació a Instagram va escriure als seus 'followers' la seva decisió: «Avui vinc a dir-vos que necessito un respir. Deixant la meva salut mental i emocional en mans de professionals. I així continuant el meu tractament psicològic i aquesta vegada sota medicació, allunyada per un temps del focus mediàtic».

Imatge de Gloria Camila passejant pel carrer
Gloria Camila va deixar durant un temps les xarxes socials | GTRES

Però el que li passa a la tieta de Rocío no és res relacionat amb la seva salut mental. Més aviat és que en sortir del concurs s'ha adonat que té «una tendinitis al tendó rotular». Un cop més, ho ha compartit amb els seus seguidors a través de 'stories', explicant que ho té «inflamat amb una mica de líquid».

Rocío Flores assegura que ella «està bé»

Rocío Flores, a la seva estada per Madrid i Barcelona, ha parlat diverses vegades amb els mitjans i quan li preguntaven per Gloria Camila assegurava que ella «està bé». Tot el bé que es pot estar dins d'un procés «complicat», referint-se al divorci d'Ortega Cano amb Ana María Aldón.

No obstant això, la germana de Rocío Carrasco té controlat la seva tendinitis i s'ha posat en mans de metges i professionals per intentar curar-lo com més aviat millor.

Mentre se'n recupera, ha confessat haver tornat a la vida pública i amb molta il·lusió. «Ara mateix he tornat a les xarxes, he tornat a treballar i tornem a fer campanyes. M'he aïllat una mica de la tele, però a les xarxes segueixo», ha confirmat.

Tot i això, també ha revelat que era un procés complicat: «Tornant a poc a poc a ser». A més a més, ha explicat que «amb prou feines surto de casa», només per a esdeveniments o cites importants.

Gloria Camila, igual que la seva neboda, Rocío Flores, s'està centrant de moment més en la faceta d''influencer' a través de les xarxes socials. Una cosa que no li està anant gens malament gràcies a totes les marques que confien en ella i en la seva feina.