Rocío Flores en un plató de Telecinco

Crisi entre Rocío Flores i el seu xicot pocs dies després d'anar a viure junts

La parella no està passant pel seu millor moment

Rocío Flores ha viscut aquest 2020 un dels anys més importants de la seva vida, ja que li ha portat molts canvis en el seu dia a dia, alguns d'ells bons però també altres de dolents, especialment els relacionats amb la seva vida privada. 

L'any va començar amb molt bon peu quan Rocío va rebre la confirmació que, per fi, seria concursant de 'Supervivientes 2020' després del seu fitxatge fallit per a l'edició del 2019, quan va ser completament eclipsada per Isabel Pantoja. La seva participació en el 'reality' de més èxit a la televisió espanyola li va donar una popularitat afegida a la qual ja tenia per la seva condició de 'filla de Rocío Carrasco', malgrat que fins fa ben havia participat molt poc en els mitjans. 

En l'àmbit privat, Rocío Flores ha viscut un any prou positiu pel que fa a la seva situació amorosa, ja que fa poc que van atrevir-se a viure junts i han llogat un pis. Alguns mitjans fins i tot han parlat de la possibilitat que Rocío tingui la intenció de ser mare a una edat jove, però ara sembla que la situació de la parella podria no ser gaire bona. 

Després de la popularitat guanyada en els últims mesos, la parella ha vist augmentat el seu nivell de vida gràcies a l'augment d'ingressos, però això no ha servit per ajudar a la seva convivència, que des que van marxar a viure junts s'ha vist greument afectada per les seves discrepàncies. 

Rocío Flores i Manuel Bedmar no paren de discutir

Segons ha explicat el periodista Saúl Ortiz a '20 minutos', les discussions de la parella són molt habituals: «Els que estan a prop de la parella enumeren contínues discussions, algunes d'elles amb sonada transcendència familiar». A més, assegura que algunes d'aquestes discussions són molt fortes: «Disputes aparentment sense importància però que desborden amb retrets històrics», ha explicat.

De moment, la parella no s'ha pronunciat sobre aquestes declaracions i el més probable és que no ho facin. Manuel Bedmar només va aparèixer a 'Supervivientes' un cop, per visitar Rocío en la seva tornada des d'Hondures, i ella ha assegurat molts cops que el fet de participar en un 'reality' no farà que comenci a parlar de la seva vida privada. El seu pare, Antonio David Flores, que algun cop sí que s'ha pronunciat sobre aspectes de la vida de la seva filla, tampoc ha volgut referir-se a aquestes suposades discussions.