Rocío Flores farà el seu debut televisiu a 'Supervivientes 2019'

La filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores serà la concursant estrella de la pròxima edició del 'reality'

Imatge d'arxiu de Rocío Flores
Rocío Flores farà el seu debut televisiu a 'Supervivientes 2019' | GTRES

Tot i que una de les estrelles de 'Telecinco' està sent 'GH DÚO', la cadena ha anunciat el seu proper contingut televisiu, 'Supervivientes 2019', el qual començarà després que es conegui el guanyador de la nova edició de 'Gran Hermano'.

Segons ha explicat 'La Coctelera', fruit d’aquesta notícia s’està rumorejant i filtrant el nom d’alguns dels possibles participants, com ara les 'celebrities' Azúcar Moreno, Encarna i Toñi, i el presentador Carlos Lozano.

L’última novetat que ha arribat avui mateix és la identitat de qui serà l’estrella del programa: Rocío Flores, la filla de 22 anys de Rocío Carrasco i Antonio David Flores.

  • També et pot interessar: Rocío Flores està disposada a declarar al judici que la seva mare ha iniciat contra Antonio David Flores

Una aparició insospitada

L’entitat encarregada en donar a conèixer la notícia de la participació de Rocío Flores ha estat la revista digital 'Jaleos'. Se sap que el precontracte per a participar en el 'reality' l’ha signat sota supervisió del seu pare. Això vol dir que Flores guanyaria per cada setmana dins el concurs al voltant de 15.000 euros.

L’interès que genera la néta de Rocío Jurado és molt evident. No solament ha tallat la relació amb la seva mare sinó que defensa rotundament el seu pare davant les acusacions realitzades per Carrasco.

D’altra banda, el precontracte no assegura la participació final de la concursant, ja que es podrien donar circumstàncies que ho poguessin impedir. No obstant això, sembla que de moment sí ho farà.

Rocío Flores no és el primer membre de la família en participar

Gloria Camila, tieta de Rocío Flores, ja va participar a 'Supervivientes'
Gloria Camila, tieta de Rocío Flores, ja va participar a 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Abans de Rocío Flores altres membres de la seva família han participat amb anterioritat en el 'reality'. Tant Rosa Benito com Amador Mohedano van tenir presència a 'Supervivientes', i no podem oblidar que la mateixa Glòria Camila, tieta de la jove i germana de Rocío Carrasco, també va enfrontar-se als reptes que proposa el programa.

Gràcies a l'íntima relació que mantenen neboda i tieta, és segur que Rocío Flores rebrà bons consells per aconseguir suportar la manca de menjar, d’higiene i de confortabilitat durant la seva estada a l’illa.

L’aparició de la seva mare en un altre concurs

A més d’aquesta notícia estrella, ahir es va revelar que Rocío Carrasco participarà en un altre concurs de 'celebrities'.

Aquesta vegada haurà de fer brillar les seves qualitats com a cuinera a la pròxima edició de 'MasterChef Celebrity'.

  • També et pot interessar: Rocío Carrasco no aconsegueix saldar un deute de més d'un milió d'euros

Comentaris

envia el comentari