ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Rocío Flores podria declarar en contra de Rocío Carrasco i a favor del seu pare

Segons afirma Raquel Mosquera, Rocío Flores seria capaç d'arribar on calgui pel seu pare, fins i tot declarar contra Rocío Carrasco

Raquel Mosquera y Rocío Carrasco en un fotomontaje
Raquel Mosquera i Rocío Carrasco en un fotomuntatge. | CatalunyaDiari.cat

Raquel Mosquera es va sotmetre al polígraf durant el passat programa de Telecinco ‘Sábado Deluxe’ i una de les preguntes que va destacar més entre totes que li va fer Maria Patiño va ser: «Et consta que Rocío Flores estaria disposada a testificar en un judici a favor del seu pare i en contra de la seva mare, Rocío Carrasco?». La resposta que va donar Raquel Mosquera va ser contundent: Sí. I el polígraf no ho va dubtar tampoc.

 

Tot i això, Raquel no va voler parlar sobre si havia parlat o no amb la filla d’Antonio David Flores. «Jo no diré amb qui parlo a la intimitat. A mi em truquen moltes persones, m’envien missatges… persones conegudes, persones properes, etc. El que sí que puc assegurar és que si una persona, alguna companya vostra o una persona que ha estat molt propera al vincle familiar, i m’enteneu perfectament, em demana si us plau que el seu nom no surti a la llum, jo l’he de respectar»,

 

La persona que en un principi la va informar, a més d’explicar-li sobre Rocío Flores, també li hauria assegurat que donaria suport a la seva versió en cas que, arribat el moment, fos necessari anar a judici amb Rociíto. Deixant molt clar que la noia seria capaç d’arribar fins on sigui necessari per al seu pare.

  

Rocío Carrasco i Antonio David Flores, des de fa uns mesos, es troben enmig d’una picabaralla, ja que ella el va denunciar per presumptes maltractaments sostinguts en el temps. Tot i que encara no s’ha dut a terme el judici, Antonio David podria acabar entrant a la presó, però Rocío Flores, filla gran de la parella, podria ser l’as sota la màniga del seu pare, ja que la noia no dubtaria en cap moment en testificar a favor d’ell i en contra de la seva mare.

Rocío Flores no parla amb la seva mare des de fa quatre anys

La filla de Rocío Carrasco no té contacte amb la seva mare des de fa quatre anys, quan tenia 16 anys sent encara menor d’edat, quan va marxar de casa i va anar a viure amb el seu pare i la seva parella. A més a més, el seu germà tampoc té contacte amb la seva mare, per tant, Rocío Carrasco no té relació amb els seus fills des de fa anys.


Comentaris

envia el comentari