Primer pla de Rocío Flores amb la mascareta baixada

Rocío Flores demana al seu pare trencar després d'escoltar-la comparar-se amb Olga

Marta Riesco ha atacat inesperadament l'ex d'Antonio David

Marta Riesco ha trencat el silenci i ho ha fet atacant inesperadament l'ex d'Antonio David. La reportera s'ha cansat que la comparin amb Olga Moreno i, finalment, ha explotat a través de les xarxes socials, la qual cosa que segurament no li haurà fet gens de gràcia ni a Antonio David Flores ni als seus fills.

«Fa molts mesos (gairebé un any) que enfronto aquesta classe de comentaris. Em resulten còmiques les comparacions que es fan entre l'una i l'altra, però encara més quan es diu que ella és una gran dona que no vol protagonisme», sentenciava.

«Us recordo, per si no ho sabeu, que jo mai vaig entrar a Supervivents malgrat les ofertes, mai em vaig asseure al Deluxe per parlar de la meva vida, mai he concedit exclusives ni ric d'algú perquè es vulgui casar. No callaré més quan es facin comparacions injustes, perquè ni una és una senyora i una altra (jo) una deixalla», adverteix a tots aquells que s'atreveixen a criticar-la.

«Això no va de bones i dolentes. Busqueu la imatge del 24 d'abril, l'aniversari del meu xicot, on jo no vaig ser convidada, però ella va posar amb ell i la seva família i va somriure callant que havia concedit una entrevista parlant del seu exmarit. Jo, mentrestant, plorava a casa veient aquestes imatges», es lamenta.

Així, Marta deixa en evidència Olga de la pitjor manera, sobretot després d'haver criticat Antonio David en diverses revistes. D'altra banda, Riesco també ha parlat obertament sobre la seva situació laboral i ha demanat tornar a ocupar el mateix lloc de treball.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall d'Starlite.
Marta Riesco i Antonio David Flores en el 'photocall' del concert de Leiva. | GTRES

Marta Riesco explota contra Olga Moreno de la pitjor manera i l'enfonsa

«He estat cinc mesos en nous projectes dins de la meva productora, fora de Mediaset i fa dues setmanes he tornat a l'edifici on treballo com a redactora des de fa 5 anys. Vaig demanar ser la que era. Vaig demanar tornar a treballar en igualtat de condicions que els meus companys: tornar a ser reportera, muntar vídeos, locutar-los…», exposa sobre la seva faceta com a reportera.

«Si d'alguna cosa em sento orgullosa, és d'haver lluitat per haver continuat treballant en la professió que vaig triar fa 10 anys. Només el meu esforç i la meva feina m'han portat fins aquí. Respecto la gent que està a la televisió i a les revistes venent la seva vida i la seva intimitat», assegura. Tot i això, la xicota d'Antonio David deixa clar que no pensa aguantar més menyspreus.

«He aguantat molt per respecte, però ja està bé. No consentiré que se'm continuï comparant amb una dona dient que jo soc pitjor perquè jo he buscat la fama. Haver-me enamorat m'ha provocat molts problemes, els més importants, a la meva feina», recorda als seus detractors.

«Malgrat tots els obstacles, he seguit endavant, no m'he rendit i he mostrat orgullosa la meva relació. Perquè és meva i em sento empoderada d'haver lluitat, fins i tot, tenint-ne el món en contra. El més fàcil és posicionar-se amb qui sembla més dèbil i atacar l'altra sense compassió. Quan ho feu i penseu que jo estic encantada de ser el focus i ser 'famosa', poseu a Google quantes exclusives he donat i quantes n'ha donat l'altra, i en quants realities hem aparegut i en quines dates es van signar», els demana.