Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Olga Moreno

Rocío Flores descobreix el secret que Olga Moreno ocultava sobre el seu pare

La filla d'Antonio David, Rocío Flores, s'assabenta de la mentida del seu pare

Rocío Flores no pot més. La noia està passant per un dels pitjors moments de la seva vida, i per ara sembla que això no canviarà.

Des que la seva mare va decidir fer públic el seu dur testimoni, la col·laboradora d'El programa de Ana Rosa no aconsegueix aixecar el cap.

Rocío Flores plorant
Està sent un any molt dur per Rocío Flores. | Telecinco

I ara, quan per fi havia aconseguit que la seva suposada ruptura amb Manuel Bedmar quedés en el seu segon pla, Rocío Flores s'assabenta d'un dolorós secret que l'Olga li ha estat ocultant durant tot aquest temps.

El mes d'octubre del 2021, es va conèixer una sorprenent notícia. I és que després de més de 20 anys de relació, Antonio David Flores i Olga Moreno posaven fi al matrimoni després de més d'un any en crisi.

En aquest moment va ser quan el pare i la filla van començar a distanciar-se. Rocío Flores va prendre aquesta notícia molt malament. La influencer no s'esperava que hi hagués terceres persones implicades en aquesta història.

Més d'una vegada l'exguardia civil ha dit que la seva relació amb Marta Riesco no ha tingut res a veure, però sembla que això no és del tot cert. 

Aquesta setmana ha sortit a la llum una informació que pot fer que Rocío Flores canviï, d'una vegada per totes, la idea que té del seu pare en relació amb el matrimoni amb Olga Moreno.

Rocío Flores s'assabenta de tota la veritat

Rocío Flores sempre ha pensat que la separació d'Antonio David i l'empresària va ser de mutu acord, encara que les últimes paraules de Belén Esteban han deixat al descobert, una vegada més, les mentides del seu excompany de feina.

Durant l'emissió de Sálvame, la periodista va fer una confessió sobre l'excol·laborador de Telecinco que va deixar a la filla de Rociíto sense paraules.

Rocío Flores, amb el rostre seriós.
Rocío Flores no es pot creure el que acaba de sentir. | Telecinco

Des que es van separar Antonio David Flores i Olga Moreno. L'exguàrdia civil va començar una campanya per intentar rentar la seva imatge. El pare de Rocío Flores va començar a fer-se la víctima per intentar justificar els seus actes.

Belén està farta del victimisme d'Antonio David i ha decidit no callar més.

Segons la col·laboradora de Sálvame, la relació entre Antonio David i Marta Riesco va començar quan encara aquest no s'havia separat d'Olga.

Muntatge d'Olga Moreno, Antonio David Flores i Rocío Flores
Rocío Flores s'assabenta de la veritat sobre la ruptura del seu pare. | CatalunyaDiari

«Antonio David estava molt trist, però ningú sabia això de Marta Riesco en aquell moment. Li va dir a Olga Moreno davant de Rocío Flores que no hi havia terceres persones. I la família li va dir que calia portar-lo a algun lloc perquè estava molt trist».

La tertuliana creu que les formes que va fer servir el pare de Rocío Flores per deixar a la seva dona no van ser les més bones, per això ha decidit no callar ni un minut més. «Antonio David li va dir a Olga Moreno que es volia separar perquè no volia fer-li mal ni a ella ni a la seva família», va explicar.