Primer pla Rocío Flores amb rostre somrient

Rocío Flores destapa el que ningú sap sobre la seva desaparició de Telecinco

Rocío Flores deixa veure pel que està passant després del veto de Mediaset

Rocío Flores va ser una de les convidades al Golden Nail Congress celebrat el cap de setmana passat a Madrid. La filla de Rociíto va anar amb la seva tia Gloria Camila a qui va entregar un premi. Una ocasió en què els mitjans de comunicació van voler saber com es troba després de mesos en què no es deixa veure per televisió.

Rocío Flores coneixia que el seu nom era un dels que apareixien a la llista de vetats per Mediaset ja fa uns quants mesos. La jove havia tingut un paper protagonista a Telecinco després d'endinsar-se al món de la televisió com a defensora del seu pare en la seva participació a 'GH VIP'.

Pla mitjà Rocío Flores amb rostre sorprès en 'El Programa de Ana Rosa'
Rocío Flores va ser vetada a Mediaset el passat mes de febrer | Telecinco

Després es va convertir en concursant de 'Supervivientes' i, més tard, en col·laboradora d''El programa de Ana Rosa'. Un moment en què alhora s'estava emetent la docusèrie de la seva mare, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Tot i això, la jove va deixar el seu paper com a col·laboradora d'aquest programa l'any passat per no arribar a un acord econòmic amb la productora.

Rocío Flores ha explicat com porta estar apartada de la televisió

Després del veto imposat pel grup audiovisual, la filla d'Antonio David Flores i Rociíto està centrada en la seva faceta com a influencer a Instagram. A més, és la imatge d'altres projectes com aquest de cosmètica en què va parlar amb els reporters diumenge passat.

Flores va explicar com està després de portar mesos allunyada de la petita pantalla. «Sento menys pressió i de moment estic més tranquil·la», va reconèixer Rocío. Tot i això, la jove no descarta tornar a participar en un programa televisió més endavant.

Rocío Flores i Gloria Camila Ortega al photocall del Golden Nail Congress 2023
Rocío Flores va acudir a un esdeveniment amb Gloria Camila el cap de setmana passat | GTRES

«Mai diguis mai, però sí que és veritat que ara estic bé i m'ha anat genial allunyar-me de la televisió perquè estic molt tranquil·la. Ara tinc moltíssima pau interior en saber que m'aixecaré al matí i no sentiré parlar de mi a la televisió», explicava als reporters.

Rocío Flores ha deixat veure que estar d'actualitat contínuament després de la docusèrie de la seva mare a més de la ruptura del seu pare amb Olga Moreno li ha passat factura. «Quan hi era dins no era conscient de tot el mal que jo em feia en carregar-m'ho tot a sobre. El fet de prendre la decisió d'allunyar-me'n, i ja després quan va arribar el veto, vaig trobar la pau», comentava referint-se al veto imposat per Mediaset.

Rocío Flores es va referir a un possible acostament amb la seva mare

La filla de Rociíto també va fer esment a la possibilitat d'un acostament amb la seva mare. Per part seva ha assegurat que «no llenço la tovallola» donant a entendre que conserva esperances de tornar a trobar-se amb ella. Flores admet que l'ha perdonat. Segons les seves pròpies paraules, «no perdonar és no avançar».

«Tenir odi a algú, tenir rancúnia és no avançar en la vida. Jo vull seguir creixent emocionalment i vull evolucionar i vull avançar. Avui en dia és molt complicat oblidar, però en un futur el temps dirà», ha conclòs Rocío.

Muntatge amb les imatges de Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Flores parla d'un possible acostament amb la seva mare | Catalunya diari

D'altra banda, la filla d'Antonio David Flores, explicava que el que és econòmic no és el més important per a ella. «La meva salut mental està per sobre dels diners».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La retirada de la jove de la seva feina a la televisió com a col·laboradora suposa que deixi d'ingressar importants sumes de diners. Tot i això, a la seva xarxa social, on compta amb més de 770.000 seguidors, Flores s'ha centrat a ser imatge de diferents marques de moda i bellesa. Amb elles col·labora de manera habitual des de fa un temps i li suposen certs ingressos.