Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores trenca a plorar en directe parlant amb Ana Rosa Quintana

La filla de Rocío Carrasco i Antonio David no ha pogut evitar emocionar-se en el seu debut com a col·laboradora

Rocío Flores ha tornat de manera inesperada a la televisió aquest divendres, 9 d'abril, a 'El Programa de Ana Rosa', i ho ha fet com a col·laboradora a l'espai matinal de Telecinco, on comentarà cada divendres 'Supervivientes'. A les 12.00 hores del migdia, Ana Rosa Quintana presentava el seu flamant i mediàtic fitxatge, una incorporació embolicada en tota la polèmica per la sèrie documental de la seva mare, Rocío Carrasco, on posa de manifest el patiment que va viure per culpa d'Antonio David Flores.

Ana Rosa ha presentat tota la taula de debat i, quan ha arribat el torn a Rocío Flores, li ha donat la benvinguda d'una manera molt particular, afirmant que «tenia una mica de cara d'ensurt», cosa que no ha pogut amagar en cap moment l'exconcursant de 'Supervivientes'. La filla de Rocío Carrasco ha assegurat que el seu debut com a col·laboradora per comentar el 'reality' és «un repte que he de superar» i, durant els primers minuts de la seva estrena com a col·laboradora, s'ha mostrat molt nerviosa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores trenca a plorar després de l'emotiu discurs d'Olga Moreno

En cap moment Rocío Flores s'ha referit a la docu-sèrie on la seva mare explica la seva vida des que va conèixer Antonio David. Preguntada per com va viure ella la seva edició de 'Supervivientes', Rocío ha confessat que «hi havia bon rotllo al principi, però que amb la preconvivència es va generant més o menys afinitat entre nosaltres. En el meu cas no hi va haver pactes, però un cop a l'illa n'apareixen i això t'afecta».

«Ahir a la nit se'm va remoure tot en absolut. A mi 'Supervivientes' m'ha ajudat a créixer personalment i els estaré sempre agraïda. Jo me n'anava ara mateix de cap una altra vegada cap allà», ha assegurat la nova col·laboradora d'Ana Rosa Quintana. A més, després de tornar d'un vídeo sobre l'al·legat d'Olga Moreno abans de tirar-se des de l'helicòpter, Rocío s'ha trencat. L'ha emocionat sentir Olga Moreno dir «als meus nens i al meu marit, que si tornés a viure tornaria a casar-me amb ell», quedant-se uns segons en xoc, superada per l'emoció de moment.

«Estava baixa d'ànims quan la vaig acomiadar a Madrid, però l'he vist molt més forta»

A més, Rocío ha aconsellat a la parella del seu pare, segons la seva experiència, que faci com ella i «oblidi la vida de fora». «És una experiència única i t'anirà superbé», li hauria dit.

Rocío Flores ha afirmat que «Olga estava baixa d'ànims quan la vaig acomiadar a Madrid, però ara l'he vist molt més forta. Sé que es deixarà la pell en les proves i ho anirà demostrant a poc a poc». A més, Rocío ha revelat que, encara que va veure la gala a Madrid sense el seu germà i el seu pare, va parlar amb ells i David Flores va veure el salt d'Olga des de l'helicòpter «molt il·lusionat per veure-la participar en el 'reality', i amb això em quedo», ha sentenciat.

Preguntada per com va reaccionar el dia que el seu pare li va presentar Olga, la filla d'Antonio David ha confessat que «li vaig pintar tota la cara, els cabells i la veritat que em va saber guanyar». D'altra banda, Beatriz Cortázar posava en valor les paraules d'Olga, sobre que «a casa mai han parlat malament de l'altra part», tot i que Rocío Flores ha preferit no fer cap mena de comentari sobre el tema.