Primer pla de Rocío Flores amb la mascareta baixada

Rocío Flores ensenya per fi el resultat de la seva última operació

Rocío Flores ha compartit una imatge a les xarxes socials presumint de silueta

Rocío Flores, malgrat estar ficada a la voràgine de la seva 'disputa' amb Olga Moreno, es troba feliç per un motiu. En concret, per la imatge que llueix després de la darrera operació estètica, una 'lipoescultura'.

Tan orgullosa està del canvi aconseguit que ara no ha dubtat a presumir de silueta. I ho ha fet compartint una fotografia de si mateixa a les seves xarxes socials. De fet, és una imatge que ha generat un gran enrenou.

Rocío Flores mostra com ha quedat després de la intervenció

La filla d'Antonio David, després de molts altres retocs estètics, va decidir fa més d'un mes sotmetre's a una nova intervenció. Així és, i només amb l'objectiu de lluir molt més atractiva i estilitzada.

Exactament, juntament amb Olga, va optar per fer-se una 'lipoescultura' amb 'BodyTite', que ajuda a eliminar el greix localitzat. I la veritat és que des de llavors ha hagut de fer front a nombroses molèsties que no esperava. Tant és així que ha hagut de cancel·lar la seva agenda de feina durant uns dies.

Rocío Flores i Olga Moreno sortint de la clínica
Rocío Flores ha tingut moltes molèsties després de la 'lipoescultura' | Europa Press

És més, quan ha tornat com a col·laboradora a 'El programa de AR' i a 'Ya son las ocho' ha cridat l'atenció. Sí, perquè no podia seure i havia de romandre dreta tot el temps pels dolors que sentia.

Però, a poc a poc sembla que es va recuperant i per això ha fet el posat que ara ha compartit a Instagram. Ha pujat diverses fotos de si mateixa per presumir de silueta i fins i tot del fruit de la intervenció del pit que es va fer abans. D'aquí que aparegui en texans i amb un caftà morat, però sense lluir sostenidor.

Aquesta és la manera que ha trobat per demostrar que li ha quedat un bonic pit i que no té greix a la zona abdominal. Un fet que ha obtingut després de diferents intervencions i després de perdre més de 20 quilos. Així doncs, ara està feliç i encantada amb la seva nova imatge.

Rocío Flores genera un gran enrenou amb aquest posat

La col·laboradora de televisió ha vist que la seva publicació no ha passat inadvertida per a ningú. Ja ha aconseguit més de 32.000 'likes' i una llarga llista de comentaris, molts dels quals han destacat com està de bé. Un exemple d'això és el que li ha dit el seu amic Albert Comas: «Que maca que ets!».

De la mateixa manera, seguidors de la jove li han escrit: «Bombó», «M'encantes» o «Que maca ets! No m'estranya res que tinguin enveja. Ets una nina i una bellesa màxima. I que es foten de l'enveja».

Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera
Rocío Flores ha rebut molts elogis, però també nombrosos comentaris en contra | Instagram

Tot i això, no podem passar per alt que també li han deixat molts comentaris qüestionant la seva imatge. Exemple d'això són intervencions com: «Artificial» i «Així és maca qualsevol. Tot el dia al quiròfan retocant-se».

En aquesta mateixa línia es troben: «Ets la caricatura de Cristina Tárrega»  o «Encara que la mona es vesteixi de seda, mona es queda».

Però aquí no hi ha quedat tot. I és que hi ha qui l'han titllada de no tenir estil i fins i tot de ser massa baixeta. Així, li han escrit: «El proper un implant als genolls per ser més alta».

Fins i tot n'hi ha que han aprofitat aquesta publicació per retreure l'atac que ha llançat l'encara esposa del seu pare. Ho han fet dient coses com ara «Olga ja no és OA? Quina tela, ets digna filla del teu pare. Si ho feu vosaltres està bé, però ja si ho fan els altres et deceben».

Imatge de Rocío Flores posant amb cara seriosa
Hi ha qui ha aprofitat per menysprear el seu comportament amb Olga Moreno | Instagram