ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Rocío Flores està disposada a declarar al judici que la seva mare ha iniciat contra Antonio David Flores

Les coses es compliquen de nou per a la filla de Rocío Jurado, que des de fa anys no té relació amb els seus fills

Rocío Flores i la seva mare Rocío Carrasco | Lectures

Rocío Flores comença a prendre protagonisme en els mitjans de comunicació i a assumir responsabilitats en els seus problemes familiars. Segons sembla, la jove està disposada a asseure's a declarar com a testimoni al judici que la seva mare, Rocío Carrasco, ha iniciat contra el seu pare, Antonio David Flores. A més, tal com informa 'Esdiario', Rocío fa temps que considera la possibilitat de fer una entrevista per trencar el seu silenci pel que fa a la seva relació amb la seva progenitora, amb qui no manté gaire contacte.

Pel que sembla, si la jove s'ha mantingut allunyada fins al moment, ha estat a causa del consell del seu pare, qui li hauria alertat de les possibles conseqüències negatives que tindria passar a ser un personatge públic. Per això, Rocío ha estat centrada en els seus estudis i ha esperat al moment oportú per fer la seva primera aparició en televisió: visiblement nerviosa, la jove es deixava veure per rebre a la seva tieta Gloria Camila a la seva tornada de l'illa de 'Supervivientes'. Tot i que la jove s'ha mantingut en silenci, el seu pare sí que ha parlat per ella en alguna de les seves intervencions mediàtiques i ha intentat rendibilitzar la seva última aparició en televisió.

D'altra banda, la delicada situació a la qual s'enfronta el seu pare pel que fa al seu judici amb Rocío Carrasco podria haver estat la gota que ha fet vessar el vas de la paciència de la seva filla, qui està molt unida a Antonio David. Segons explica el mitjà, Rocío Flores estaria farta d'escoltar com molts seguidors de la seva mare parlen d'una situació que desconeixen i sobre la qual ella encara no s'ha pronunciat i desitja que saltin a la llum certs aspectes de la, gairebé inexistent, relació que manté amb la seva mare. D'ençà que Rocío Carrasco es va casar amb Fidel Albiac, el seu cercle social sembla haver quedat reduït al clan de les Campos i a poques persones més properes al seu entorn. Mentre ella es manté aïllada de la seva família, els seus fills creixen i reclamen tenir veu pròpia. A més, estan molt units a la família Mohedano i als Ortega, la qual cosa està creant una barrera irrompible que podria estar disposada a resoldre, d'una vegada, la polèmica amb Carrasco.


Comentaris

envia el comentari