Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores s'enfonsa i confessa el secret d'Antonio David Flores

Rocío Flores es fa un embolic i deixa al descobert un secret familiar

Sembla que l'any 2021 va passar factura a Rocío Flores. Després de l'emissió de la docusèrie de la seva mare, la jove no aconsegueix aixecar el cap.

Segons va confessar ella al seu dia, el retorn de Rociíto i les seves demolidores declaracions sobre Antonio David l'han deixat tocada i enfonsada.

Des d'aleshores, no hi ha un sol dia en què no es parli de la família Flores-Moreno, i molt més després de fer-se pública la ruptura d'Antonio David i Olga.

Per desconnectar de les notícies que es van generar al seu voltant, Rocío Flores va decidir fer les maletes i anar-se'n amb la seva madrastra a passar uns dies al Marroc. Viatge que, per cert, no ha estat exempt de polèmiques.

Rocío Flores, amb el rostre seriós.
Rocío Flores torna a 'El programa de AR' després del viatge al Marroc. | Telecinco 

Arran d'aquesta escapada, molts van apuntar a un possible distanciament entre la influencer i Gloria Camila. De fet, la germana de David Flores va planejar el viatge per al mateix dia de l'aniversari de la seva tia.

Després de l'escapada, Rocío Flores ha tornat a 'El Programa de Ana Rosa'. Ara ha aprofitat per desmentir tots els rumors que s'havien generat en absència seva.

Però el que ha cridat més l'atenció de la seva intervenció ha estat les declaracions que ha fet sobre el seu pare i Olga Moreno.

Segons ha explicat, el cap de setmana va estar amb diversos membres de la família. Però un petit lapsus amb les dates ha pogut deixar al descobert un dels secrets més ben guardats d'Antonio David Flores.

Rocío Flores deixa Antonio David amb el cul a l'aire

Rocío Flores sempre ha assegurat que la relació entre el seu pare i Olga ha continuat sent bona malgrat la ruptura, però podria ser que no fos del tot cert.

Durant aquesta intervenció a 'El Programa de Ana Rosa', els companys de feina van posar èmfasi en  dos factors. La bona sintonia que manté amb l'exdona d'Antonio David i la poca relació que sembla tenir amb el pare.

Fotografia d'Olga Moreno amb Rocío Flores.
Olga Moreno i Rocío Flores tenen molt bona relació. | Europa Press 

«Em veieu més en públic amb ella perquè amb el meu pare coincideixo menys. De fet, he estat amb el meu pare aquest cap de setmana, he dinat amb ell i Olga», va explicar al principi.

El que no esperava Rocío Flores és que les seves paraules deixarien al descobert una veritat que la seva família havia intentat ocultar durant tot aquest temps.

La jove es va fer un embolic amb les dates i això ha fet que el seu testimoni no acabés d'encaixar. Això podria significar que l'empresària i l'excol·laborador de televisió no haurien coincidit aquest cap de setmana.

«Vaig estar divendres amb Olga i amb el meu pare, tots tres junts perquè volíem. Entre ells es porten bé. Diumenge vaig estar amb el meu pare i Gloria», va dir Rocío molt segura.

Fotomuntatge de Rocío i Antonio David Flores
Rocío Flores revela un secret del seu pare. | Catalunya Diari 

«El meu pare era a Madrid i Olga havia de venir, els meus germans tenien col·legi, de manera que no podien venir. De fet, Olga ve al matí i divendres se'n va, perdó dissabte», va continuar.

Rocío Flores va voler aprofitar l'ocasió per assegurar que «no hi va haver baralla» per qui es quedava amb els germans. «Ells estaven amb familiars nostres. Quan Olga i jo fem aquest viatge, el que va a Màlaga i es queda amb els meus germans és el meu pare».