Rocío Flores té una 'ferma sospita' i no dubta a l'hora d'explicar-la

Rocío Flores critica que Olga Moreno deixi de banda a Sylvia Pantoja, però creu que ha estat influenciada per Sandra Pica

Rocío Flores ha tornat al plató de 'Tierra de Nadie' després d'assabentar-se que la seva mare ha patit un atac d'ansietat en el seu viatge a Chipiona, on van retre homenatge a Rocío Jurado.Molt més tranquil·la que en les últimes aparicions televisives, la filla d'Antonio David Flores ha sorprès tothom quan ha decidit criticar l'actitud d'Olga Moreno i confessar la sospita que té respecte a una de les supervivents.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores critica l'actitud d'Olga Moreno

Sylvia Pantoja no compta amb el suport dels seus companys d'Hondures. Des que va arribar al concurs, la cosina d'Isabel Pantoja ha protagonitzat més d'un enfrontament. L'últim amb la dona d'Antonio David Flores.


La cantant acusa Olga de deixar-la completament sola fent equip amb Melyssa i Lara Sajen i, a més, critica que no volgués arreglar les diferències per poder conviure tranquil·lament. «No vull parlar amb tu perquè després m'ataques per darrere», li ha retret Olga Moreno. Lluny d'Hondures, Rocío Flores no està d'acord amb l'actitud d'Olga i, per tant, no ha dubtat en criticar-la.

«És cert que cap de les tres han actuat correctament. Igual que quan Olga fa les coses bé ho dic, quan ho fa malament també ho dic», ha manifestat Rocío Flores. La neta de Rocío Jurado no veu amb bons ulls que la dona del seu pare deixi de banda a Sylvia.

Les sospites 

L'ambient a Hondures està molt caldejat. Les quatre dones que queden a Cayos Cochinos, mantenen una guerra oberta en què Sylvia Pantoja és la principal perjudicada. Així doncs, Olga, Melyssa i Lara s'han unit i han decidit ignorar la seva companya i deixar-la completament sola.

«Des que ha arribat Sandra Pica, Olga ha canviat la seva actitud amb la resta del grup. Hauria d'autocriticar-se i intentar integrar-se en el grup, està agafant el paper de Valeria, de víctima», lamenta Rocío. D'altra banda, Marta López, exconcursant i amiga d'Olga Moreno creu «que Olga sortirà perjudicada del trio que té amb Lara i Melyssa, però és cert que Olga és l'única que té motius perquè sovint Sylvia se'n riu d'elles».

La col·laboradora feliç amb la immunitat d'Olga

La dona d'Antonio David Flores ha aconseguit la immunitat després de tenir sort en una de les proves del 'reality'. Molt alleujada per haver-se estalviat ser nominada pels seus companys, la malaguenya ha exclamat: «Qui tingui pena, que rabiï».

La seva reacció ha estat analitzada al plató de 'Tierra de Nadie', on Rocío també ha celebrat la victòria de la seva «segona mare». «Si t'ha tocat en una prova, no cal dubtar, hem de celebrar-ho», ha exclamat amb un ampli somriure a la cara. Així doncs, la col·laboradora s'ha calmat i ha tornat a defensar Olga Moreno, que ha estat molt criticada pel seu comentari.La filla d'Antonio David Flores no ha dubtat en mostrar-se molt feliç quan ha vist que Olga Moreno no s'ha de sotmetre a la decisió del públic.


Comentaris

envia el comentari