Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

Rocío Flores es treu la roba per a enviar un missatge a la seva mare

La filla d’Antonio David ha publicat una instantània d’allò més suggerent a xarxes socials

Rocío Flores es troba en aquests moments en el punt de mira de la premsa rosa. I és que tant ella com el seu germà (David) o el seu pare (Antonio David) han cobrat protagonisme. Ho han fet arran de la sèrie documental que està protagonitzant la seva mare (Rocío Carrasco).

En aquesta producció de Telecinco, aquesta dona ha parlat de l'infern que va viure al costat del seu ex i ha desmentit moltes de les coses que ell ha dit. Coses que aquest s'ha encarregat de repetir en les entrevistes que ha realitzat durant vint anys.

Davant de tot això, és clar que la jove Rocío s'ha hagut de veure afectada d'alguna manera. No obstant això, està intentant mantenir-se callada, encara que, a la seva manera, llança missatges a la seva mare. I l'últim l'ha fet ara a través d'un posat sense roba a les xarxes socials.

La fotografia sense roba de Flores

Rocío Flores és bastant activa en xarxes socials. Bona mostra d'això és que fa unes hores ha compartit una imatge a les 'stories' del seu compte en Instagram.

En concret, ha publicat una fotografia on apareix dins de la dutxa, nua i amb els ulls tancats. Una instantània aquesta que l'ha acompanyat de l'hora, un quart d'una de la matinada, així com d'un cor i una paraula: «Pau».

Per a molts, aquesta publicació és un missatge directe cap a la seva mare. No obstant això, té dues interpretacions possibles. D'una banda, simplement que necessita desconnectar i tenir moments de relaxació davant de tot el que està succeint. D'altra banda que, malgrat tot el que Carrasco està explicant, està tranquil·la i en pau.

Això sí, només ella sap què ha volgut dir amb aquesta imatge.

La fotografia que ha penjat Rocío Flores sense roba a Instagram
La fotografia que ha penjat Rocío Flores sense roba a Instagram | Instagram (@rotrece)

Més missatges 'indirectes' cap a la seva mare

Si aquesta última publicació es considera que és una indirecta cap a Rocío Carrasco, també ho han estat unes altres. Altres imatges recents que han estat vistes com a autèntics clatellots a la seva progenitora.

En concret, ens estem referint, per exemple, a la publicació que aquests dies va realitzar abraçada a Olga Moreno, l'esposa del seu pare. Aquesta foto la va acompanyar de paraules d'afecte per a desitjar-li el millor a aquella en la seva aventura a 'Supervivientes'. D'aquesta manera, va deixar clar i evident l'amor que li professa.

De la mateixa manera, no podem passar per alt que una de les nits d'emissió de la citada sèrie documental, la jove Flores va compartir una altra instantània. En concret, una aferrada a la mà de la seva àvia paterna. Així, va deixar constància que feia costat a aquesta dona, malgrat les dures situacions que Carrasco va contar que havia viscut amb ella. I és que, pel que sembla, li va realitzar comentaris totalment fora de lloc i ofensius.

Així, amb aquests 'detalls' queda clar que Rocío Flores continua recolzant al seu pare i a la família d'aquest. Tant és així que fins i tot a través del seu amic José Antonio Avilés ha arribat a manifestar que s'estan comptant coses que no són veritat.

No obstant això, el que fins al moment Rocío Carrasco ha explicat a la sèrie són fets que la seva filla no ha viscut, perquè no havia nascut o directament perquè era molt petita i no pot recordar-los.

Vaja, que Flores nega el que no sap. És clar que continua donant suport al seu pare i a la versió que aquest li ha donat al llarg dels anys.

Rocío Flores, en dubte

Amb les seves actituds, la jove ha deixat clar de quin costat està en aquesta 'batalla'. I això que ha arribat a manifestar que va intentar entrar en el directe del primer programa per a, segons ella, 'bastir ponts'.

No obstant això, aquesta suposada intenció ha estat desmentida pel director de l'espai. Aquest ha deixat caure que precisament el que pretenia era tot el contrari.

Caldrà esperar per a anar veient com transcorren els següents capítols i com reacciona Rocío Flores davant les noves coses que compti la seva mare. No obstant això, de moment, sembla que té clara la seva postura. No secunda a la seva mare i creu 'a ulls clucs' el que diu el seu pare, encara que Carrasco hagi presentat proves i documentació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.