Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

El gest injustificable de Rocío Flores que la seva àvia no li hauria perdonat mai

La filla d'Antonio David està en el punt de mira per una altra polèmica

El que li passa a Rocío Flores és irònic. La jove va decidir no aparèixer més a la televisió perquè no vol parlar de la seva vida privada. La filla de Rocío Carrasco va preferir prendre un altre camí després de 'Supervivientes'. No obstant això, segueix sent notícia per tot el que fa o deixa de fer.

Desmentint rumors

Recentment Rocío Flores ha estat criticada per haver-se'n anat a viure amb el seu xicot a Màlaga, una decisió molt coherent pel fet que tots dos volen fer vida junts. Malgrat això, molts han qüestionat el canvi i s'ha comentat que podria haver-hi un possible distanciament amb la seva tieta. Ara bé, la mateixa Rocío va desmentir els rumors sobre Glòria Camila a les seves xarxes socials: la jove va publicar diverses imatges a Instagram passant el cap de setmana amb ella.

Ara Rocío Flores té feina amb un nou rumor. La filla d'Antonio David Flores s'ha guanyat un nou enemic. Parlem d'una persona amb la qual es portava molt bé, algú a qui considerava amic. Es tracta del Maestro Joao, actual concursant de 'Sola-Sola', el nou 'reality' de Mediaset emès en exclusiva a Mitele plus. Tots dos es van conèixer al plató de 'GH VIP' quan Rocío Flores hi anava per defensar el seu pare. Quan Joao va abandonar la casa de Guadalix, es va retrobar amb Rocío Flores i van protagonitzar un moment molt emotiu.

El Maestro Joao explica el gest lleig de Rocío Flores

El Maestro Joao va regalar a la filla de Rocío Carrasco un mocador de Rocío Jurado, una de les seves grans amigues. Rocío Flores es va emocionar molt, ja que aquest mocador és un gran record de la seva àvia, per la qual tenia un gran amor. El vident va conèixer 'la más grande' i va voler compartir amb la jove un dels objectes que guardava.

Tanmateix, Joao està profundament disgustat amb Rocío Flores. Segons explica el vident en exclusiva per a la revista 'Lecturas', la filla d'Antonio David Flores no s'ha tornat a posar en contacte amb ell. «No l'he tornat a veure i la veritat és que he trobat a faltar el mocador. No m'importa que el tingui ella perquè sé que a la seva àvia li agradaria, però he trobat a faltar una salutació, una paraula, alguna cosa», ha explicat Joao a 'Lecturas'.

«Em sembla que és una mica desagraïda perquè jo, almenys, hauria mantingut el contacte», ha afegit el vident al mitjà citat. El Maestro esperava una mica més d'agraïment, ja que per ell aquest mocador també era molt important.