Montaje de Rocío Carrasco y Rocío Flores con caras serias

«Rocío Flores va gravar la seva mare mentre l'apallissava»

Antonio David Flores va donar-li un telèfon mòbil a Rocío Flores perquè gravés la pallissa i fotografiés documentació del despatx de Rocío Carrasco

L'últim capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha posat en el punt de mira a Rocío Flores. La protagonista del documental no s'ha tallat ni un pèl i ha confessat que va ser víctima d'agressions físiques per part de la seva filla. Segons les seves declaracions, Antonio David Flores va convertir a Rocío Flores en un monstre.Rocío Flores no vol saber res de la seva mare, únicament vol salvar la relació amb el seu germà David, que ha quedat molt afectat amb les declaracions de la seva mare. Rocío Carrasco no manté cap mena de relació amb els seus fills i, a més, sembla que no vol posar-hi remei.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores denuncia a la seva mare per maltractament

Segons l'avanç del pròxim capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Rocío Carrasco va haver de conviure amb les agressions de la seva filla i posteriorment va haver de fer front a la denúncia que va interposar Rocío Flores.

A més, segons explica Rociíto, la seva filla va ser capaç de gravar-la amb el mòbil mentre l'apallissava, tot i que no ha volgut dir que s'encarregava de gravar. «Mentre m'apallissava, em gravava amb el mòbil que va regalar-li el seu pare. El tenia amagat, i qui estava a l'altre costat del telèfon, no ho sé», explica Carrasco.

«Des de la caserna de la guàrdia civil ens diuen, a Fidel i a mi, que ens presentem allà. Amb això es volia evitar que vingués la Guàrdia Civil a casa. Llavors se'ns informa que la meva filla, en companyia del seu pare, m'havia denunciat per maltractament».

«A mi la pallissa no em fa mal, a mi em fa mal el saber que una filla meva, que ha estat nou mesos dins meu i que l'he parit jo, sigui capaç de voler veure la seva mare a la presó per una cosa que no he fet», lamenta Rocío Carrasco

Antonio David Flores va aprofitar-se de la seva filla

Des del plató de 'Viva la vida', s'ha acusat directament a Antonio David Flores com a principal sospitós de gravar la pallissa. Sobretot, perquè s'ha demostrat la crueltat amb la qual ha estat capaç de tractar a la seva exdona. «Hi ha les dades suficients perquè ningú dubti de l'existència del telèfon», ha destacat Isabel Rábago. 

«És terrible que estigués gravant», ha indicat Emma García. Els col·laboradors del programa no han dubtat a manifestar que «l'agressió va ser premeditada». Per tant, això suma més gravetat a l'assumpte, ja que Rocío Flores va ser capaç de donar-li una pallissa a la seva mare i, a més, va gravar-ho. 

Carrasco explica que Antonio David Flores va regalar-li un telèfon mòbil a la seva filla, amb el qual va fotografiar documents del seu despatx. L'existència del famós telèfon es demostra també després de l'incident, ja que segons ha explicat Rociíto, la seva filla va entrar al cotxe i va trucar al seu pare per dir-li: «Papa, ja està fet», va assegurar-li el xofer del vehicle a Carrasco.


Però, per quin motiu Rocío Flores volia gravar la pallissa? Els col·laboradors de 'Viva la vida' creuen que era una estratègia per jugar en contra de Carrasco, ja que en el documental explica com la seva filla aprofitava per cridar 'No em peguis, no em peguis, no em peguis', quan realment era ella qui apallissava a la seva mare. Tot i això, el vídeo va perdre tot el valor quan Rociíto va dir: «No t'estic pegant, ets tu».