Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.

Rocío Flores, impactada pel motiu de la rubtura d'Antonio David Flores i Marta

Rocío Flores donarà suport al seu pare Antonio David en totes les decisions que prengui

Rocío Flores, la col·laboradora més mediàtica de 'El programa de Ana Rosa', ha tornat a primera línia amb una notícia impactant. El seu pare Antonio David Flores ha trencat el romanç que mantenia amb la periodista Marta Riesco i el motiu ha sortit a la llum. Suposadament, la jove considera que l'exmarit d'Olga Moreno ha tingut un comportament inadequat durant els últims mesos.

Fa molt de temps que no té relació amb la seva mare Rociíto, concretament des del 2012, i durant aquests anys l'ha trobat a faltar. Olga Moreno, l'última dona d'Antonio David, va ocupar aquest lloc per intentar que la tertuliana somrigués en alguns moments. Per aquest motiu, la jove Rocío es va trencar en assabentar-se que la seva mare havia posat fi al matrimoni amb l'empresària andalusa.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David i Rocío Flores.
Rocío Flores, impactada pel motiu de la ruptura entre Antonio David i Marta Riesco. | CatalunyaDiari 

Antonio David Flores i Olga van travessar una crisi sentimental important que malauradament ha acabat en tragèdia. Alguns periodistes asseguren que Marta Riesco és la tercera en discòrdia, però ella ho nega i assegura que no és responsable de res. Sigui com sigui, Riesco i Flores, segons informa la revista 'Semana', han posat fi a la polèmica història d'amor.

Rocío s'ha quedat sense alè en descobrir que Marta, que treballa com a reportera a 'El programa de Ana Rosa', ha tocat fons. Pensa que l'exmarit d'Olga no ha estat a l'altura de la situació i que ha tingut un comportament «covard». Suposadament, ha estat la periodista qui ha pres la decisió de trencar el festeig per començar un altre camí.

La reportera està passant un moment realment complicat, de fet ha demanat ajuda a especialistes. Recentment va ser fotografiada en un centre especialitzat en tractaments psicològics, cosa que demostra que està força malament. Per aquest motiu, ha decidit desvincular-se d'Antonio David i recuperar la pau que tant troba a faltar.

Rocío Flores té una conversa amb Marta Riesco

Rocío era íntima amiga de Marta, ja que totes dues treballen al mateix programa i havien tingut una relació especial. El problema és que la periodista no va ser sincera i no li va explicar que s'havia fixat en el seu pare, Antonio David. Les joves tenen una conversa pendent, encara que aquest moment trigarà a arribar després dels darrers esdeveniments.

La col·laboradora reconeix que no està d'acord amb el comportament d'Antonio David Flores, però sempre estarà al seu costat. Creu que és l'única persona que sempre ha estat al seu costat, així que l'ajudarà en tot allò que necessiti. Però de totes maneres entén la postura d'Olga Moreno i, de fet, no està disposada a trencar la relació tan especial que tenia amb ella.

Riesco ha tocat fons i la situació és tan desesperada que ha hagut de renunciar a allò que més estimava: la seva feina a Telecinco. Fa uns dies va parlar amb els responsables i els va comunicar que el seu equip mèdic li havia donat la baixa laboral. Tot fa pensar que està sotmesa a molta pressió i que no pot estar tan exposada en una situació tan delicada.

Rocío Flores coneix tota la veritat

Rocío Flores ha parlat amb el seu pare Antonio David dels problemes familiars. La col·laboradora assegura que Flores sempre ha estat sincer amb ella, així que sap tots els secrets del clan. Tot fa pensar que coneix com ha estat l'última història d'amor de Marta Riesco, però mai no en traurà a la llum els detalls.

Suposadament, Marta ha anat explicant al seu entorn més íntim que ha estat ella qui ha deixat Antonio David Flores. La periodista pensa que l'ex d'Olga Moreno hauria d'haver estat més vehement a l'hora de parlar del festeig. En lloc de fer-ho, s'ha dedicat a defensar l'empresària, amb qui té una filla anomenada Lola Flores.