Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores, implacable en la venjança, té una nova víctima: Raúl Prieto

Després de fer seure a la banqueta els responsables de La Fábrica de la Tele, la filla d'Antonio David decideix demandar 'Viva la vida'

La família Flores segueix venjant-se sense pietat. Després de la victòria d'Antonio David, que va guanyar la batalla a La Fábrica de la Tele per haver-lo acomiadat de manera improcedent i haver atemptat contra el seu dret a l'honor, la seva filla, Rocío, ha fet els mateixos passos.

«Jo m'obro un canal a la via judicial», comentava la jove després que el seu pare hagi decidit obrir-se un canal a YouTube. I ha complert la promesa.

Primer era el torn dels amos de la productora responsable de la docusèrie de la seva mare, als quals pensa portar a judici per un delicte contra la intimitat personal.

Sobretot, per haver fet pública la sentència que la va condemnar com a «autora responsable d'un delicte de maltractament habitual i d'amenaces i injúries continuades» contra la seva mare.

La llei obliga que «totes les sentències condemnatòries de menors quedin en un registre d'antecedents penals sota la protecció del tribunal que les jutja». Una cosa que en aquest cas no es va respectar.

Per tant, publicar aquesta sentència suposa «una invasió a la seva intimitat personal i familiar» que la neta de la Jurado no pensa passar per alt.

És per aquest motiu que a Óscar Cornejo i Adrián Madrid, propietaris de La Fábrica de la Tele, se'ls ha cridat a declarar en qualitat d'investigats.

I, juntament amb ells, també els toca comparèixer a Carlota Corredera, Jorge Javier Vázquez i Menchu Álvarez (directora de continguts de la productora) en qualitat de testimonis.

Però la venjança de Rocío Flores no acaba aquí, ja que també ha actuat contra Raúl Prieto. A ell també li toca declarar en qualitat d'investigat pel contingut emès a 'Viva la vida'.

Fa una setmana, quan la neta de 'la més gran' va posar una denúncia al Jutjat d'instrucció número 38 de Madrid per «una invasió a la seva intimitat personal i familiar».

Ro acusava La Fábrica de la Tele d'haver fet pública la sentència que la va condemnar quan encara era menor d'edat. Un conflicte que arrossega des de fa anys, quan va propinar una pallissa brutal a la seva mare, Rocío Carrasco, i poc després se'n va anar a viure amb el seu pare, Antonio David Flores.

Raúl Prieto, director de 'Viva la vida', amb seriosos problemes legals

I, seguint la mateixa tònica, la jove també ha carregat per la via legal contra la productora Cuarzo al·legant el mateix motiu.

Cuarzo és l'empresa encarregada de produir programes com 'Viva la vida' o 'La isla de las tentaciones' per a Telecinco.

I és que en aquest espai televisiu també s'ha «publicat, difós i revelat aquesta sentència condemnatòria, una acció que ha resultat molt perjudicial en la vida de la protagonista».

D'aquesta manera, el director del format, Raúl Prieto, es veu en un compromís. I és que sembla que a Telecinco no eren del tot conscients de les conseqüències que portaria revelar aquesta mena de documents.

De moment, queda en mans dels jutjats trobar o no indicis de criminalitat en les proves compartides mediàticament per Carrasco.

Tot i així, si alguna cosa queda clara, és que les coses han canviat bastant des del mes d'abril, quan Rociíto va decidir trencar el silenci.

En aquell moment, tothom va començar a creure en ella i es va donar inici a una autèntica campanya de persecució contra Antonio David.

No obstant això, ara són l'exguàrdia civil i la seva família els que tenen la paella pel mànec, i per fi se senten lliures després de molts mesos de tensió i angoixa.

«No hi ha hagut dia en què no m'hagi recordat del dilluns 22 de març, el dia que em van acomiadar de 'Sálvame'», assegurava Antonio David a les xarxes socials.

«Vaig sentir vergonya, por. No em podia creure com de desprotegit estava». Tot i així, afirmava que «aquesta vergonya del 22 de març s'ha convertit en una força indestructible. No només per a mi, sinó per a totes aquelles persones a qui els pot passar una cosa semblant el dia de demà».