Rocío Flores ja no vol reconciliar-se amb la seva mare, Rocío Carrasco

En una de les seves últimes publicacions ha deixat clar quin és la seva postura davant la guerra oberta entre els seus pares

 

Rocío Flores, la filla gran de Rocío Carrasco, sembla que té més clar que mai el rumb de la seva relació amb la seva mare. La jove fa ja més de quatre anys que està vivint a casa del seu pare, Antonio David Flores, després d'una gran discussió amb Carrasco. La mala relació entre mare i filla és més que evident, després que Flores declarés en contra de Carrasco en el judici que va tenir lloc fa uns dies. Segons el portal 'ESdiario', encara que la filla ha intentat posar-se en contacte amb la seva mare des de fa temps, Rocío Carrasco s'ha negat a compartir cap moment amb ella. Antonio David fins i tot va explicar en una entrevista que Rocío li havia dit a la seva pròpia filla: «Aquí no truquis. Jo no soc la teva mare».

Després que Rocío Flores complís la majoria d'edat, tampoc no hi va haver cap acostament, més aviat tot el contrari perquè Carrasco ni tan sols la va felicitar pel seu aniversari. La jove no entén el comportament de la seva mare, i malgrat els seus esforços, l'esperança de tornar a ser una família s'esvaeix. Així ho demostra a les xarxes socials, amb publicacions dedicades al seu pare, Antonio David: «Amb tu, sempre protegida. No hi ha somriure més sincer que el meu quan estic amb tu. Et vull, 'jefe'», paraules que Antonio David no ha dubtat a respondre: «Però aquesta foto d'on l'has tret? Fa tants anys! Jo sí que t'estimo, filla meva. #SonríeySeFeliz».

 

En una altra publicació també li expressava tot el seu afecte i llançava una forta crítica a la seva mare Rocío: «Hi ha vegades que no hi ha més remei que triar un bàndol o un altre. Aquí hi ha el meu #lafamilianosoloesdesangre», al costat d'una fotografia als braços del pare. Per la seva banda, Carrasco ni es pronuncia i sembla que tampoc vol intentar-ho.