Rocío Flores amb mala cara a un plató

Rocío Flores rep un missatge de la seva mare per parlar de l'embaràs

La 'influencer' s'assabenta del que veritablement va passar

Rocío Flores no dona crèdit a tot el que ha dit la seva mare en la seva darrera aparició televisiva. I és que Rociíto no ha tingut cap problema a explicar, amb tot luxe de detalls, una cosa que va passar amb l'embaràs.

Divendres passat, 1 de juliol, es va emetre en exclusiva a Mitele Plus un nou episodi d'En el nombre de Rocío. Aquest tercer capítol va estar centrat en la vida de Pedro Carrasco, però sens dubte la protagonista principal va ser Raquel Mosquera.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Rocío Flores
Rocío Flores es queda sense paraules després d'escoltar les últimes declaracions de la dona de Fidel Albiac | Catalunya Diari

Rocío Carrasco no va tenir gens de problema a destapar totes les mentides que, suposadament, la perruquera ha estat narrant sobre el seu difunt marit. Per això, ara, la 'influencer' ha tingut l'oportunitat de saber què és el que va passar realment entre el seu avi i la tertuliana de Telecincoperquè no tinguessin descendència.

Rocío Flores s'assabenta de tots els detalls

Durant la tercera emissió d'En el nombre de Rocío, la seva protagonista va assegurar que la relació amb Raquel Mosquera era força bona, però «quan mor el meu pare, ella es porta molt malament amb mi, d'una manera molt grollera».

«Té un interès i ha de seguir abonant aquest interès perquè sap que, si no, no és ningú mediàticament parlant. Per això agafa i es posa del costat de l'ésser», explica la mare de Rocío i David Flores.

D'aquesta manera, la dona de Fidel Albiac va assegurar que, abans de morir, Pedro Carrasco i Raquel Mosquera van tenir algun problema conjugal. Per aquest motiu, quan li pregunten si creu que el seu pare es va penedir de casar-se amb la televisiva, Rocío ho va tenir molt clar.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie En el nombre de Rocío
La mare de Rocío Flores parla de la relació de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera | Mediaset

«Jo no sé si es va penedir d'haver-se casat o si es va penedir d'haver-la conegut, no sé amb quina opció em quedo, però n'estava penedit», confirma contundent.

A més a més, altres familiars de la 'influencer' van corroborar la versió de Rociíto. Antonio, el germà de Pedro Carrasco, i la seva dona Maribel van assegurar que l'esportista «va deixar de tenir contacte amb la família i de tenir contacte amb els amics» quan va iniciar la seva relació amb Raquel.

«No sabem què va passar aquí, entre nosaltres ho parlàvem, que no sabíem què li passava», asseguren. Però el que més va sorprendre Rocío Flores van ser les declaracions sobre l'embaràs. I és que, segons va confessar la seva mare, el pare de Rociíto mai va voler tenir un fill amb la tertuliana.

«Ell, públicament, va sostenir que sí, però jo vaig tenir alguna conversa amb ell respecte a això, i ell em deia que no. Em deia 'jo soc pare de la vint-i-única, que és el que vull, i que ets tu'. Entenc que em va dir que no podia dir-li que no a la Raquel, estava entre l'espasa i la paret, però no volia nens», relata Rocío.

Rocío Flores coneix el que pensa realment la seva mare de Raquel Mosquera

Després de l'emissió del tercer capítol de la docu-sèrie, Rocío Flores va tenir l'oportunitat de conèixer allò que veritablement pensa la seva mare de l'última dona de Pedro Carrasco.

Divendres passat, 1 de juliol, el Deluxe va emetre unes declaracions de Raquel Mosquera a Viva la vida. I és que fa uns quants dies, la col·laboradora de televisió va anar a aquest format per parlar de la mala relació que el boxejador va tenir amb la seva única filla.

Imatge de Raquel Mosquera plorant.
La mare de Rocío Flores explica el que veritablement pensa de Raquel | Telecinco

«No es parlava amb la seva filla perquè ella el va tractar molt malament, sempre manipulada per la persona amb qui hi viu [Fidel Albiac]. No era el mateix el que sentia Pedro per la seva filla que el que sentia la seva filla per Pedro. A Pedro se li va trencar el cor per culpa de la seva filla... Que Déu la perdoni», argumentava la perruquera.

Després de veure aquest vídeo, Rociíto va deixar molt clar que no s'hi pronunciaria perquè considera que Mosquera, en aquell moment, «no està bé». «No diré el que realment penso, crec que no dec. Crec que ella, en aquell moment, no estava bé del que és seu», diu fent referència al seu trastorn mental de Mosquera.

Tot i que Rociíto sí que va deixar molt clar tot el que pensa de la televisiva: «Raquel és dolenta, és una persona cruel i manipuladora, no és la Raquel que us vol fer creure a la televisió».