Logo whatsapp
Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores

El motiu de Rocío Flores pel qual no vol saber res d'Olga Moreno

Rocío Flores dona per acabada la relació després d'anys juntes

Rocío Flores sembla l'element discordant en les relacions que ha tingut el seu pare. De cadascuna de les dones que han passat per la vida d'Antonio David, s'ha acabat distanciant i prenent protagonisme en tots els seus romanços.

Però el que va cridar sens dubte més l'atenció va ser la manera com es va allunyar d'Olga. Una dona que va considerar com la seva segona mare i de la qual sempre ha presumit davant de tots, fins i tot anteposant-la a Rocío. De la nit al dia, aquest amor incondicional s'ha esfumat i tenim les claus que van motivar la ruptura més polèmica del clan Flores.

Els motius pels quals Rocío Flores va trencar tot el contacte

Rocío Flores sempre ha posat en valor la figura que va exercir Olga a la seva vida. Totes dues es van conèixer quan la influencer era tot just una nena i la sevillana la va acollir com una filla més. Almenys és la versió que sempre ens han fet arribar on s'aprecia un amor i un afecte indestructible.

Imatge de Rocío Flores plorant
Rocío Flores no va acceptar que Moreno s'enamorés d'Etienne | GTRES

De fet, quan es va descobrir que Antonio David estava amb Marta Riesco, Rocío no va dubtar a posicionar-se al costat de la dissenyadora. Acudia a visitar-la en nombroses ocasions i es deixaven veure juntes alhora que la jove assenyalava que «seguim i seguirem sent una família».

Durant aquest temps, el contacte amb l'exguàrdia civil es va refredar i el pare i la filla amb prou feines compartien temps junts. Tot i això, tot va començar a canviar quan Antonio David va llimar asprors amb Rocío i va intentar que ella i Marta es portessin bé.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Al mateix temps que recuperava la relació amb el seu pare, la neta de la 'chipionera' es distanciava d'Olga. Llavors, segons va explicar, va saber la premsa de la relació de la sevillana amb Agustín Etienne. Per a ella va ser com una traïció per partida doble, ja que per a Rocío, Agustín era una de les persones de la seva màxima confiança.

Sigui com sigui, sembla que no li va agradar gens que iniciessin una relació sentimental i molts menys que no els ho consultessin abans. Així doncs, la influencer va decidir trencar tot enllaç amb Moreno i apartar-se'n de manera definitiva.

Rocío Flores no la perdonarà mai

Hi ha un altre punt a analitzar que guarda relació sobre el que ha passat entre Rocío i Olga. Si sembla evident que va ser Etienne la persona que va propiciar el distanciament, hi ha una altra persona que hi va contribuir.

Aquesta no és cap altra que Antonio David i com va poder influir en el conflicte. Recordem que Lecturas va publicar que l'exguàrdia civil hauria convençut Rocío que Olga li havia estat infidel amb Etienne durant el matrimoni. «Jo vaig ser el primer banyut del matrimoni», van ser les paraules que li hauria dit a la seva filla.

Imatge d'Agustín Etienne i Olga Moreno ben acaramel·lats
Rocío Flores es va sentir traïda per partida doble | Instagram

Tots dos van negar aquesta conversa i, fins i tot, van amenaçar de demandar a la revista, però la veritat és que torna a ser present la figura del representant. Sigui certa o no la informació donada, es pot situar el moment de la ruptura just quan es va confirmar la relació entre Olga i Agustín.

Però hi ha alguna cosa que s'escapa. No és comprensible que Rocío hagi perdonat el seu pare per haver estat infidel a Moreno, però sigui incapaç d'acceptar que aquesta hagi refet la seva vida. Hi ha d'haver una raó molt més profunda relacionada amb l'argentí que fa impossible la reconciliació.

De moment, el que és clar és que no sembla que l'acostament estigui a prop. De fet, que David Flores ja no visqui amb Olga, a qui adorava, és una prova evident que no volen cap tracte amb ella.