Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'

Rocío Flores perd un dels seus grans suports a Telecinco: «Em fa molta pena»

Rocío Flores ha estat posada en dubte per una coneguda famosa de la cadena

Rocío Flores és, des de fa mesos, personatge habitual de la premsa rosa perquè ha sortit a la llum el comportament violent que va tenir amb la seva mare fa anys. I també perquè, tot i el dur testimoni d'aquesta en una sèrie, ella segueix donant suport al seu pare.

Molta gent l'ha atacat per tot el que s'ha revelat, però una altra s'ha posat del seu costat creient el seu dolor. Precisament entre aquestes últimes persones hi havia una cara coneguda de Telecinco. Rostre que ara ha reculat i l'ha deixat en evidència: Toñi Moreno.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores perd el suport de la gaditana

Toñi es troba durant unes setmanes al capdavant del programa 'Viva la vida'. I ho fa mentre que la presentadora de l'espai, Emma García, gaudeix de les seves vacances d'estiu.

I ha estat en aquest programa on ha sorprès revelant que ja no creu a la filla d'Antonio David. Tot ha ocorregut mentre es comentava l'entrevista de la madrastra d'aquella, Olga Moreno, i també les imatges de les dues abraçades. Unes imatges que, per a la gaditana, van ser «poc naturals».

En aquest punt, la presentadora ha explicat com ha canviat de postura respecte a la jove. La seva forma de fer-ho ha estat dient: «L'any passat vaig estar de col·laboradora de 'Supervivientes', en què participava Rocío. Havia de donar la meva opinió i recordo que va fer el pont de les emocions i a mi em va trencar aquesta nena».

«Jo vaig pensar que ella estava demanant a crits reconciliar-se amb la seva mare. Em va convèncer». Tant és així que ha reconegut que fins i tot Carmen Borrego li va trucar per advertir: «Que no t'enganyi».

No obstant això, ha canviat d'opinió. Ha exposat que «ara que conec Rocío i vaig descobrint la història, hi va haver un moment que a mi em va grinyolar».

Exactament, ha explicat que aquest instant en què es va quedar desconcertada amb la jove va ser quan «Jorge Javier Vázquez li va fer una pregunta. Li va preguntar a ella si havia de demanar-li perdó a la seva mare per alguna cosa i ella va dir 'Jo per res'».

La gaditana ha estat molt clara al respecte i ha dit: «Tots hem de demanar perdó per alguna cosa». Unes paraules que han estat confirmades per la col·laboradora Isabel Rábago. I és que aquesta ha exposat: «Aquesta va ser la frase que ens va encendre la bombeta a tots».

«Antonio David, perquè memòria tenim tots, va fer una exclusiva dient que si la seva filla s'enfronta a la seva mare, és per defensar-se a ell. En els platós, durant molts anys, ell ha dit que com ella no té sentiment de culpa, ja que no ha de demanar perdó per res».

La presentadora ha qüestionat l'actitud d'Antonio i fins i tot la de la seva esposa respecte als fills d'ell. Ho ha fet dient: «Protegir a uns nens no és donar una entrevista per parlar-ne».

Primer pla de Toñi Moreno somrient amb fons de naturalesa
Toñi Moreno ja no creu a la filla d'Antonio David | GTRES

L'andalusa veu impossible la reconciliació de Rocío Flores amb la seva mare

La possibilitat que mare i filla tornin a tenir relació ha estat analitzada tot seguit al plató. I sobre aquesta, Moreno ha exposat: «Hi ha dues versions i hem vist a experts i a psicòlegs explicant-nos el que estava passant. He vist la sèrie sencera i tenia l'esperança que aquesta producció es fes perquè aquesta mare volia recuperar als seus fills».

«Quan ja coneixes el que ha passat Carrasco, entens que aquesta no és una hipòtesi factible ara mateix. I a mi això és el que em fa pena realment».

A això ha afegit: «La docu-sèrie ens ha servit perquè coneguem la realitat d'ella i també per ajudar a moltes dones. Però no ha servit perquè ella torni a unir-se als seus fills, que és el que jo lamento».