Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores llança una petició a Telecinco per haver eliminat parts del documental

La filla de Rocío Carrasco assegura no tenir por de res del qual pugui explicar la seva mare

Aquest dimecres s'emet el vuitè episodi de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'. Un episodi que té com a protagonista la pallissa que Rociíto va rebre a mans de la seva filla. 

Rocío Carrasco ja va avançar en l'entrevista que va concedir en directe fa una setmana certs aspectes del que va passar aquell matí i va sortir en defensa de la seva filla, no culpant-la pels cops que va rebre. «La pallissa me l'estava donant una altra persona», va dir assenyalant a Antonio David Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Anticipant-se a l'enrenou que el seu testimoni pot causar, es rumoreja que Rocío Carrasco ha demanat que siguin eliminats 11 minuts de l'episodi que veurà la llum aquesta nit en un intent de seguir protegint a la seva filla. Però, Rocío Flores ha opinat sobre la decisió que ha pres la seva mare amb un missatge contundent.

Rocío Flores demana que s'emeti tot l'episodi complet

Mare i filla han trobat en els platós de televisió la millor manera d'enviar-se missatges. Després que Rocío Flores li demanés a 'El programa de Ana Rosa' que li agafés el telèfon, la seva mare li va contestar confessant que no estava preparada i que els professionals que la tracten no consideren que estigui a punt per mantenir una conversa amb la seva filla.

Ara ha estat Rocío Flores qui vol desentendre's d'aquesta protecció que li brinda la seva mare en el documental i ha fet una petició al programa on col·labora: «Estic veient la docu-sèrie de la meva mare i el capítol d'avui també el veuré. M'agradaria dir una cosa. S'ha dit que s'eliminen 11 minuts del documental de la meva mare perquè em vol protegir».

«Primer, quan vols protegir la teva filla, no fas un capítol parlant de la teva filla, per tant el tema de la protecció ho poso en dubte. Demano als responsables del documental i de la cadena, que vull escoltar el testimoni de la meva mare sencer, vull escoltar-lo, tinc tot el dret del món», reclamava.

I és que a Rocío Flores hi ha coses a les quals no aconsegueix trobar explicació i així ho exposava: «Em sembla irònic perquè es diu que ha aixecat telèfons perquè no s'emeti, però s'asseu amb la sentència a la mà. A l'equip mèdic que té, que li recomana no parlar amb mi, però sí que pot explicar la història a la televisió amb quatre milions d'espectadors».

«No tinc por de res. Sé el que he viscut en aquesta casa»

Si hi ha alguna cosa que li grinyola encara més a Rocío Flores és el fet que la seva mare no truqui el seu germà. Es pot arribar a entendre que no li agafi el telèfon a ella, però què hi ha de David?: «L'única cosa que em pregunto és... El meu germà està ficat en el meu 'pack'? No parla amb ell? No s'interessa per la seva salut, per com està...».

Amb una actitud desafiant, que deixava clar de quin costat segueix estant tot i el testimoni de Rocío Carrasco, la jove segueix mantenint la seva versió i s'allunya de la història relatada per la seva progenitora: «Em sembla qüestionable que ara s'oculti un testimoni que està gravat des de fa un any. No tinc por de res. Jo sé molt bé el que he viscut en aquesta casa i amb això em quedo».

«Ha estat ella qui ha fet el pas de seure amb la sentència a la mà, vull que s'emeti tot. No tinc por. Estic destrossada, per mi no és agradable, ho passo malament, però no crec que hagi d'estar plorant per les cantonades. En el món de la televisió som ninots, però jo abans de ser un ninot, soc persona», deia per acabar amb un missatge contundent a la mare: «Ja no em truquis a mi, però truca al teu fill».