Rocío Flores es una de las galas de 'Supervivientes' tras llegar a España

Kiko Hernández revela en directe el major secret de Rocío Flores i el pare es queda de pedra

La filla d'Antonio David Flores travessa un gran moment després de participar a 'Supervivientes'

Ja fa força temps que Rocío Flores és una de les celebritats més perseguides pels mitjans de comunicació. La seva popularitat ha crescut molt en els últims mesos a causa de la seva participació a 'Supervivientes'. La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco segueix sense saber res de la seva mare, de manera que ja fa vuit anys que no es parlen. En principi això ja no és notícia, ja que després dels múltiples intents d'apropament per part de la jove, sembla que Carrasco no està interessada.

Des que Rocío Flores va tornar d'Hondures, el seu físic ha canviat per complet. La jove ha perdut més de 10 quilos i manté una nova figura, molt més estilitzada. La filla d'Antonio David Flores s'està cuidant molt, tant en el seu físic com en la seva alimentació. La jove va reconèixer a 'Supervivientes' que tenia problemes amb el seu sobrepès. Precisament, arran d'aquesta nova imatge de la néta de Rocío Jurado, Kiko Hernández va voler donar una 'bomba'. El col·laborador va revelar que tenia una font a la clínica on, presumptament, Rocío s'hauria sotmès a una intervenció de reducció d'estómac.

Kiko Hernández insisteix que Rocío Flores s'ha reduït l'estómac

Segons Kiko Hernández, aquesta nova imatge de la jove podria ser fruit d'aquesta intervenció. Minuts després Antonio David Flores es posava en contacte tant amb la direcció com amb el seu company Rafa Mora i no parlava de cirurgia, només d'una revisió de la seva filla amb l'endocrí.

No obstant això, Kiko Hernández va seguir insistint sobre la possible operació de Rocío Flors, una cosa que va tornar a negar rotundament  el seu pare. «Li ha costat 9.000 euros i no t'ensenyo fotos perquè és il·legal», va confessar en directe Hernández. El col·laborador va defensar la font que li va confirmar aquesta informació. De moment la jove no s'ha pronunciat  ni sembla que ho faci, ja que ella sempre s'ha mostrat molt discreta a l'hora de parlar del seu físic. El que està clar és que Rocío Flores ha canviat completament, amb intervenció o sense.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Que no et de por ser tu"

Una publicació compartida de Rocio Flors (@rotrece) el