Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores es prepara per a l'arribada imminent del seu nou germanet

Rocío Flores acaba d'assabentar-se que el nadó podria ser una realitat molt aviat

Rocío Flores ha viscut un any molt intens per les crisis sentimentals, pel seu canvi d'imatge i per la ruptura matrimonial del seu pare. Amb aquest ha tingut alts i baixos, però finalment han arreglat els seus problemes i li dona suport en la seva nova relació amb Marta Riesco, una relació que ben aviat li podria donar un nou germà. En efecte, segons el que la reportera ha confessat, abans del que s'espera podrien passar per l'altar i fins i tot ampliar la família.

Rocío Flores coneix les intencions de la parella

La filla d'Antonio David no ha tingut fàcil a l'hora d'acceptar que aquest trencava amb Olga i començava a sortir immediatament amb Marta. De fet, no n'ha volgut saber res durant molt de temps. Però el temps ha posat les coses al seu lloc i aquest estiu se'ls ha pogut veure tots tres junts de concert.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Rocío Flores ha arreglat les coses amb Marta Riesco | GTRES

Rocío i Riesco, la seva companya de treball a El programa de AR, han millorat la seva relació i estan encantades amb la situació. Precisament per això, és possible que la jove Flores estigui feliç pels plans que té amb el seu pare. En concret, la reportera ha explicat que estan desitjant casar-se i fins i tot ampliar la família.

La parella del malagueny ha explicat tot això a Europa Press, a la preestrena de la pel·lícula After, amor infinito . Allà, fent referència a l'amor, s'ha sincerat sobre la seva situació amb el noi i amb els projectes personals que té amb ell. Ha dit: «L'amor infinit és el que he fet, apostar per l'amor davant de tota adversitat».

«Antonio és una persona increïble, res a veure amb el que s'ha descrit i amb la imatge que se n'ha pogut donar. És extremadament afectuós, optimista, divertit i m'ha aixecat en els pitjors moments».

En aquest punt, ha estat quan no ha dubtat a assenyalar el futur que tenen plegats. Ha afirmat amb rotunditat: «És l'amor de la meva vida, vull casar-m'hi i tenir fills amb ell, tot amb ell, a curt termini si pot ser».

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall d'Starlite.
Marta Riesco i Antonio David tenen plans de futur | GTRES

«Encara no s'ha agenollat, cal anar a poc a poc. Jo vull anar de pressa, però les circumstàncies encara no ho permeten. Al final, però, òbviament passaran».

De la mateixa manera, no ha dubtat a referir-se a la seva relació amb Rocío. En aquest sentit, ha declarat: «Ara estem molt bé i estic molt contenta per això. Hem arreglat els nostres problemes. Necessitàvem aquest temps en què no hi ha hagut gens d'exposició mediàtica».

«Ja ho hem arreglat tots. Que duri. Jo el que vull és que Olga, Antonio David, els nens i jo estiguem perfectament i casar-me com més aviat millor».

Antonio David Flores i Marta Riesco
Rocío Flores sap que es casaran i que tindran un fill | Europa Press

Rocío Flores veu Marta pletòrica

La parella de Manuel Bedmar no només ha pogut conèixer els plans que el seu pare té amb la seva xicota. També ha descobert que aquesta està meravellada amb l'estiu que ha passat amb el malagueny. Per això ha dit: «Estic molt feliç, enamorada i hem passat un estiu increïble».

«He passat el millor estiu de la meva vida. Ha estat increïble i jo volia això, volia gaudir del meu amor lliurement, sense que ningú digués res i així ha estat . Ho hem passat genial perquè jo soc una 'circa', ell és un altre circ i tot ha estat molt divertit».

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
Rocío Flores és conscient que l'estiu del seu pare i d ela seva xicota ha estat espectacular, segons ells | GTRES

A això hi ha afegit: «Hem estat a llocs increïbles d'Espanya, la gent ens ha tractat perfectament i, realment,, després de tot el que hem passat, em sembla un somni». És més, tan encantada està amb la temporada estival que ha passat amb el pare de Rocío que ha compartit un vídeo romàntic a les xarxes. Hi apareixen fotografies i vídeos d'aquests mesos junts que deixen clar que estan enamorats i que són feliços.

▶️ Vídeo del dia