Rocío Flores presumeix de xicot en el seu retorn a Màlaga

CatalunyaDiari.cat

Rocío i el seu xicot després d'un esperat retrobament. | Instagram

Rocío Flores ha tornat a Màlaga després de passar uns dies a Madrid per assistir a la celebració del final de 'Supervivientes', al costat de la seva tieta Gloria Camila i la parella d'aquesta, Kiko. Ara, la jove, que segueix embolicada en el caos familiar creat per la seva mare Rocío Carrasco, i no dubta en refugiar-se en els braços d'una de les persones més especials: el seu xicot. La parella porta uns mesos sortint i sembla que funciona perfectament.

Ro, com li diuen els seus amics, no es talla a l'hora de compartir imatges al costat de la seva parella, al que mai ensenya la seva cara per a mantenir el seu anonimat, en les quals demostra el seu amor. Tal com publica 'Lecturas', l'última ha tingut lloc fa poques hores, quan s'han retrobat i han marcat la seva cita amb un «sempre» seguit d'un cor. A més, la filla d'Antonio Flores ha tornat a destacar l'afecte que li té.

Rocío i el seu xicot després d'un esperat retrobament. | Instagram

 

I és que Rocío tornava a Màlaga després d'uns dies durs. Abans d'assistir al comiat del famós 'reality' en el qual ha participat la seva tieta, la jove acompanyava al seu pare en el judici contra la seva mare. Allí la jove es retrobava amb el seu germà i amb Rocío Carrasco, a la qual feia un any que no veia i de la qual no va rebre ni una sola mostra d'afecte.

Ro destaca l'afecte de la seva parella | Instagram

 

La parella es mostra molt enamorada. | Instagram

 


Comentaris

envia el comentari