Rocío Flores, una bona professional del 'coaching'

És una nova faceta que tot just comença a mostrar al món

Rocío Flores
Rocío Flores | Cedida

Rocío Flores fer-se lloc en l'actualitat informativa tan bon punt va fer 18 anys. A partir d'aleshores, no ha passat gens desapercebuda per diversos motius. Ara, però, destaca per la seva nova faceta professional: el 'coaching'.

Sembla que la neta de Rocío Jurado vol aconseguir, entre altres coses, consolidar-se com una 'influencer' dins del món de la vida saludable. I què millor que escenificar-ho en primera persona, com ja ha demostrat amb el seu radical canvi físic en els últims mesos.

L'ajuda essencial de les seves amigues

Rocío Flores ha hagut de fer front a les seves pors abans d'endinsar-se en el món del 'coaching'. Per això, ha estat essencial l'ajut de les seves amigues, imprescindibles per a donar el suport que ella necessitava per a guanyar confiança. Per aquest motiu ha volgut donar les gràcies de manera pública:

«Si he après alguna cosa tenint-vos en l'àmbit professional i personal és que cal lluitar pels teus somnis, s'ha de creure en un mateix, ja que els límits ens els posem nosaltres mateixos», ha expressat en una fotografia compartida a Instagram.

«Un clar exemple de superació, constància i esforç»

Ro, com la coneixen al seu cercle més pròxim, mostra a través de les xarxes socials els seus pensaments i aspiracions. Com amb les seves amigues, a les quals dedica unes precioses paraules: «som un clar exemple de superació, constància i esforç, però gràcies a vosaltres m'he adonat que la meva vida és meva i jo decideixo sobre ella, gràcies al vostre temps tan ben invertit en mi».


Comentaris

envia el comentari