Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores rep un missatge de Rociíto en destapar-se el tema de l'herència

Rocío Flores sap que s'acosta una gran polèmica

Rocío Flores viu permanentment al punt de mira pels problemes que arrossega la seva família i no només per les noves polèmiques que es generen cada dia al seu voltant. Des que la filla d'Antonio David Flores es va fer popular per aparèixer a la televisió i, especialment, des que va passar per Supervivientes, no hi ha setmana en què no sigui notícia.

La crisi amb la seva parella Manuel, la separació del seu pare amb Olga per embolicar-se amb l'amiga de Ro, Marta Riesco, l'enfrontament brutal amb la seva mare... Tot a la vida de Rocío és complicat. I el que és pitjor: tot s'ha retransmès pràcticament en directe, ja que col·labora a la televisió.

Captura de Rocío Flores a Telecinco.
Rocío Flores, sempre atenta a les polèmiques familiars. | Mediaset

 

Hi ha moments en què Ro Flores necessita desconnectar i una de les vies d'escapament preferides és Instagram. Allà Rocío ja és tota una influencer amb 800.000 seguidors i amb una activitat basada principalment en promocions i campanyes publicitàries. També mostra al món l'espectacular canvi físic que ha fet els últims mesos.

Exercici, tractaments estètics sense descans i una lipoescultura que l'ha deixat feta una sílfide. Entre unes coses i altres, Rocío està facturant uns bons diners i generant expectació a cada pas que fa.

El missatge de Rocío Flores abans del documental

Rocío Flores feia unes setmanes que es trobava en una relativa tranquil·litat. Aquesta setmana tot esclatarà pels aires de nou. La seva mare estrenarà (per fi) la segona part del documental sobre la seva vida i la de 'la más grande'.

L'emissió dels primers capítols d'En el nombre de Rocío venen amb una gran sorpresa. Rocío Jurado tenia un testament anterior a l'oficial. La seva filla el va trobar entre els papers de l'artista i sembla que revela moltes coses d'allò que va viure poc temps abans de la mort de l'artista.

Rociíto vol explicar tota la veritat familiar perquè se sàpiga perquè no té (ni vol tenir) relació amb la família de la seva mare. Ro Flores acostuma a desmarcar-se del que fa la seva mare, però la veritat és que n'està al corrent de tots els secrets familiars que va revelant.

Així i tot, al mal temps, bona cara. Lluny de mostrar-se preocupada o nerviosa pel que pugui dir la seva mare, Rocío li ha volgut enviar un missatge clar.

Fotomuntatge amb 'stories' de Rocío Flores.
Ro Flores envia un missatge abans del documental. | Instagram
 

«Dilluns de... pinta bé la setmana», escriu Ro, i ho acompanya d'una imatge seva somrient amb missatges optimistes i amb mascareta facial. Donant a entendre clarament que li és força igual la venjança que la seva mare vol consumar amb la família.

Els suports de Ro Flores a la televisió

Rocío Flores té un caràcter complicat. Ho diu el seu entorn i ho ha demostrat en els moments més decisius a la televisió, on ha mostrat el seu perfil més agre i una mica barroer. Tot i això, bona part del públic empatitza amb ella, per haver tingut una infància realment complicada per culpa de les desavinences entre els seus progenitors.

La tremenda baralla a cops amb la seva mare va marcar un abans i un després a la seva vida i l'ha marcat per sempre. Que Rociíto no vulgui acostar-s'hi i que hagi iniciat una venjança implacable amb tota la família fa que molts vegin a Ro Flores com una víctima.

Un dels últims a qüestionar l'actitud de Rociíto ha estat Federico Jiménez Losantos. Ha afirmat que Rociíto «es passa la vida odiant. Qualsevol que hagi estudiat una mica de psiquiatria sap que aquesta noia no està bé i està pitjor ara que l'any passat. Diu que ells han insultat la seva mare. Ningú ho ha fet, al revés, tots sempre l'han posat per damunt la lluna».

Segons Losantos, Rociíto «insisteix que no hi ha rancúnia o venjança, però es passa la vida odiant la seva filla, el seu fill, la seva germana, el seu germà. No vol veure ningú de la seva família, ni el pare dels seus fills i els seus fills ni els germans de la seva mare, que sempre van estar amb ella i que l'han criada».

Ro Flores sembla que ja ha llençat la tovallola. La seva setmana, malgrat la seva mare, pinta bé.