ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Rocío Flores respon a les crítiques d'Isabel Gemio al seu pare

La jove ha mostrar la seva disconformitat amb les paraules que la presentadora va pronunciar, després de l'emissió del programa sobre la seva àvia

Rocío Flores
Rocío Flores en una imatge d'arxiu | Cedida

La família de Rocío Jurado no deixa de mostrar el seu enuig pel contingut del capítol del programa 'Lazos de Sangre', sobre la vida de la cantant. En un primer moment va ser la decisió d'Amador Mohedano de no aparèixer en el mateix i fer el seu propi documental el que provocar controvèrsia, però després de l'emissió del programa de la setmana passada alguns familiars han expressat que no els han agradat diverses coses que es van dir.  

Rocío Flores és una de les persones de l'entorn de la cantant de Chipiona que han volgut fer públic el seu descontentament. Les paraules que va dedicar al seu pare Isabel Gemio no li van agradar gens, és més, fins i tot la van indignar.

Rocío Flores contra Isabel Gemio

A través del seu compte d'Instagram, publicant alguns 'Stories', la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco ja havia anunciat que veuria el documental sobre la seva àvia emès a La 1 de Televisió Espanyola. El que no esperava eren els atacs que rebria el seu pare per part de la que va ser presentadora de 'Sorpresa, Sorpresa', entre altres programes.  

Isabel Gemio durante el programa
Isabel Gemio en la seva aparició al programa | TVE

 

Gemio va ser convidada, com a amiga de la cantant gaditana, a participar en la tertúlia de 'Amigas y Conocidas' que es va emetre després del documental. Durant les seves intervencions, va parlar sense pèls a la llengua de tots els temes que van sortir al debat, fent bastant èmfasi en les seves crítiques cap a Antonia David Flores. En un moment de la nit, va dir les paraules que han provocat la ira de Rocío Flores: «Antonio David és la persona més tòxica d'aquesta família».   

«Pare, gràcies pels valors i educació que ens has donat

La jove no va trigar gaire a respondre través del seu Instagram: «Arran de tots els missatges que estic rebent, només vull dir que em reservaré la meva opinió. Pare, gràcies pels valors i educació que ens has donat, gràcies a ells no cauré tan baix». A aquestes paraules va afegir que «estava molt orgullosa de les seves arrels tant maternes com paternes»  

Els atacs d'Isabel contra l'exguàrdia civil van ser tan greus que fins i tot una de les altres tertulianes, Beatriz Cortázar, es va quedar sorpresa davant la crida «perquè tornessin amb la seva mare» que Gemio va fer als fills de Rocío Carrasco. «Ho va dir d'una manera sorprenent, directa, tant que em va sorprendre», va dir Cortázar. 


Comentaris

envia el comentari