Rocío Flores i el seu germà David Flores

Rocío Flores, a punt per explicar «què li feia Fidel Albiac al seu germà David»

La filla de Rocío Carrasco està desitjant explicar la seva història i desemmascarar el marit de la seva mare

Ja han passat diverses setmanes des que Rocío Carrasco donés per acabada la seva història. 25 anys de silenci, trencats en un documental on ha narrat el seu infern al costat d'Antonio David Flores.

Una altra de les grans protagonistes ha sigut la seva filla, Rocío Flores. La neta de la Jurado ha ocupat gran part de la sèrie especialment pel distanciament amb la seva mare. I, a jutjar per les dues parts, sembla que la reconciliació és impossible.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Va ser la mateixa hereva de l'artista qui va explicar amb detall la pallissa que va rebre per part de la seva filla. Tot i això, la va descriure com a una «víctima més del seu pare» a qui va acusar d'haver manipulat a la nena.

Totes i cadascuna de les declaracions de Rocío Carraco han sigut demolidores. El seu dolor ha traspassat pantalles i ha generat debats, però de moment, la seva família prefereix guardar silenci. Un silenci que podria trencar-se abans del que s'esperava.

La filla d'Antonio David està desitjant explicar la seva versió

Han estat molts els assenyalats per la filla de 'la més gran' i pocs els que s'han defensat. Aquests han optat per mantenir-se al marge i esperar per donar resposta a tantes acusacions, però sembla que això podria tenir els dies comptats.

Es rumoreja que Antonio David Flores i la seva filla estarien esperant que els seus advocats els donin el vistiplau per parlar. Així tot, sembla que l'equip legal de l'excol·laborador ha seguit molt de prop el documental per buscar la possibilitat de denunciar a Rociíto.

Aquesta ha estat la principal raó del silenci de l'exguàrdia civil. Però mentre arriba el moment de respondre a la primogènita de Rocío Jurado, la seva filla comença a aplanar el camí.

D'una banda, Miguel Frigenti va ser el primer a explicar fa dies en què consisteix l'estratègia de Rocío Flores. Segons sembla, va posar-se en contacte amb alguns periodistes per negar la pallissa a la seva mare. D'aquesta manera, malgrat tenir una sentència en contra seva per això, la jove nega que aquest fet succeís.

A més, per desviar una mica l'atenció, va confessar que estava «desitjant explicar què li feia Fidel Albiac al seu germà David». Per tant, està clar que la història de la seva mare no li ha commogut i vol explicar la seva part del viscut al costat d'ella i Fidel.

És precisament a la parella de Rocío Carrasco cap a on apunten els canons de la neta de Rocío Jurado. L'objectiu de Rocío és deixar clar que no és tot com va revelar la seva mare, i que l'advocat no tenia tan bona relació amb ells.

L'exmarit de Rocío, el primer a llançar la pedra

Fidel Albiac no s'ha guanyat l'afecte de la premsa. Durant anys ha estat titllat com la 'mà negra' que s'amagava després de les demandes de Rocío Carrasco. Així asseguraven que aquesta estava abduïda per ell, i que era el principal culpable del distanciament entre mare i fills.

Seguint l'exemple de la filla de l'artista, mai s'ha defensat ni concedit cap entrevista per rentar la seva imatge. Un fet que ha donat ales als seus detractors per especular sobre Fidel i sobre com era la relació amb Rocío i David Flores.

El primer va ser Antonio David. Va confessar que li «posa malalt veure a Fidel amb els meus fills» i mai va acceptar que estigués a prop seu. D'aquí el rancor i la guerra oberta per desprestigiar la seva imatge i posicionar-se ell mateix com un autèntic pare que es desviu pels seus fills.

En els seus múltiples atacs a l'advocat, va fer un pas més enllà i va deixar caure el tracte poc humà que tindria amb el seu fill petit. «David vivia apartat, estava sol. El meu fill sopava a la cuina i Rocío i Fidel a la sala», va dir en una entrevista.

Una cosa a la qual es va sumar Amador Mohedano que en un 'Deluxe' també va deixar caure que infligia càstigs severs als fills de Rocío. A això és al que s'agafaria la col·laboradora d'Ana Rosa per desprestigiar la imatge de Fidel. Al qual, segons ella, li «feia al seu germà» i que posaria, tant a l'advocat com a la seva mare en una situació molt complicada.