Rocío Flores aclareix la seva salut després dels rumors del seu ingrés a l'hospital

Ha fet servir les seves xarxes socials per explicar la realitat del qual li ha succeït

Rocío Flores, sense cap dubte, ha quedat seriosament qüestionada amb la sèrie-documental de la seva mare (Rocío Carrasco). I és que no només s'ha descobert que li va donar una pallissa a la seva progenitora, sinó també que després va denunciar a aquesta per maltractament, i això sense passar per alt que va indicar al seu germà (David) què havia de dir sobre un assumpte judicial amb la filla de Rocío Jurado.

És més, va mentir en dir que havia trucat diverses vegades a la dona que li va donar la vida en aquests anys en què no han tingut relació, però, sembla, només la va trucar en una ocasió i va ser fa poc. No obstant això, malgrat tot, la jove està traient benefici a la situació, desenvolupant la seva faceta de 'influencer'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I a això cal afegir que ha fitxat com a col·laboradora per 'El programa de Ana Rosa' i 'Supervivientes'. Però ser protagonista de l'actualitat també té el seu costat negatiu, i és ser víctima de tota mena de rumors, els quals precisament acaben de sorgir.

Els rumors amb la seva salut

Públicament Rocío Flores s'ha adonat que estava vivint «un dia de bojos» i, és més, fins i tot ha donat a conèixer que en aquesta jornada ha hagut d'acudir al metge. Aquesta última dada és el que ha fet que s'iniciïn les enraonies, ja que han començat a circular en mitjans i a les xarxes socials que havia hagut de ser ingressada en un hospital de Màlaga. El motiu? Bàsicament que li estaria passant factura a la seva salut totes les dades que s'han revelat en la docu-sèrie de la seva mare.

Rocío Flores surt al pas dels rumors

Donada la repercussió que han aconseguit els esmentats rumors, la jove no ha dubtat a aclarir-los ràpidament amb l'objectiu de no preocupar ningú i també de no permetre que aquests augmentessin. Així, ha optat per pujar un vídeo a les 'stories' del seu compte a Instagram, en el qual ha començat explicant el perquè decidia parlar: «M'està trucant la meva família, tothom. Per Instagram, a tot arreu, per Facebook... Està publicat que estic ingressada en un hospital d'urgència».

Davant aquesta informació que estava circulant, la filla d'Antonio David ho ha negat rotundament: «Estic en el meu llit. Aquest matí vaig anar al dermatòleg (...) D'aquí a estar ingressada, hi ha un abisme». És més, visiblement enfadada ha manifestat: «Aquí, com sempre, es publiquen coses sense contrastar i al·lucino cada dia més». D'aquesta manera tan contundent ha posat fi a les xafarderies i a les informacions falses, alhora que ha criticat la manca de rigor a l'hora de donar dades. I té tota la raó, però també opina igual que durant vint anys s'hagin donat notícies del seu progenitor que eren mentida i que no es van contrastar?

Rocío Flores segueix endavant

Tot i estar en el punt de mira, la filla de Rocío Carrasco continua endavant amb la seva vida malgrat que és cert que ha manifestat estar farta, però no ho és menys, ja que diu una cosa i després en fa una altra. Sí, perquè cada nit d'episodi de la docu-sèrie ha fet servir les xarxes socials per enviar indirectes a la seva mare, és a dir, que no li importa gens el que ella expliqui o que està a la banda de la família Flores.

És més, aprofita qualsevol circumstància per carregar contra la seva progenitora i, mostra d'això és que, al costat de la família Mohedano amb la qual que no es parla, va assistir a una cita molt especial. Cita a la qual, segons Amador, mai havia acudit abans i és l'homenatge a Rocío Jurado, per l'aniversari de la seva mort. Un acte que tant ella com els altres saben que generarà enrenou, però és la seva manera d'arremetre junts contra la filla de 'la més gran'.


Comentaris

envia el comentari