Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores torna a propinar un revés a la seva mare

La jove torna a l'atac i compta amb el suport de la Marea Blava

Rocío Flores en diu una de freda i una de calenta. La filla de Rociíto ara és una dona nova, com ella mateixa explicava en una revista fa uns dies.

Poc queda de la Ro Flores que va entrar a 'Supervivientes' carregada de complexos i suplicant afecte a la seva mare. Aquests últims anys li han passat moltes coses que l'han anat transformant i fent-la madurar.

Un dels episodis que més dolor li ha causat ha estat el de la polèmica familiar per la docusèrie de Rociíto. I és que el documental, a més de denunciar els suposats maltractaments d'Antonio David a Rociíto (que de moment cap jutge ha determinat per sentència), va partir la família en dos.

I la societat també es va dividir. Per una banda, hi havia els que donaven suport a Rociíto, i per l'altra, els que es van alinear amb Antonio David i la seva família. Aquests últims es van fer anomenar Marea Blava i van inundar les xarxes de missatges. També van fer algunes manifestacions al carrer.

Rocío Flores amb posat seriós en un plató
Rocío Flores ha canviat molt | Telecinco

Posteriorment, la Marea Blava va deixar de donar suport a Antonio David, sobretot quan es va separar d'Olga Moreno. A partir d'aquí, la Marea també es va dividir, encara que els membres més actius del moviment es van posicionar molt clarament a favor de la sevillana.

El clan Flores ha tingut en la Marea Blava el seu suport principal durant tota aquesta guerra mediàtica que ara ha canviat d'objectiu. Rociíto ara vol destapar la veritat sobre la família de la seva mare, de manera que els seus fills i el seu exmarit estan quedant bastant al marge del nou escenari.

Així les coses, Rocío Flores, que ara és col·laboradora televisiva, influencer i celebrity, ha tingut un gest que sembla un revés en tota regla a la seva mare. O potser també al seu pare. Que potser vol reobrir la polèmica familiar? Hi té alguna cosa a veure el seu pare, en hores baixes pel que fa a popularitat i interès mediàtic? Vol començar a guanyar suport fora de la família?

El nou tatuatge de Rocío Flores que no agradarà gens a Rociíto

Rocío Flores és una gran amant dels tatuatges. En té uns quants repartits pel cos, tot i que la majoria són petits i força discrets. No obstant això, ja s'ha cansat d'alguns que es va fer fa temps i se'ls està esborrant.

Captura d'una story d'Instagram de Rocío Flores ensenyant un tatuatge
Rocío Flores s'està traient alguns tatuatges de fa temps | Instagram

Ha començat per un que tenia al canell, concretament la paraula 'viu', «un dels que té més significat per a mi». I ha dit que «tot passa per alguna cosa».

Els tatuatges s'eliminen amb un tractament làser que és bastant dolorós, en funció de la zona del cos on s'apliqui. A més, en alguns casos tampoc garanteix que el dibuix s'esborri completament, i fins i tot pot quedar cicatriu.

Bon vent i barca nova. Rocío Flores s'està traient alguns tatuatges per fer-se'n d'altres. En concret, s'acaba de dibuixar a la pell una cosa que pot portar polèmica.

Captura d'una story de Rocío Flores ensenyant un tatuatge
Ro Flores s'ha fet un tatuatge dedicat a la Marea Blava | Instagram

Es tracta de la paraula 'impossible' acompanyada d'un cor blau. La dedicatòria no pot ser més explícita: «Per vosaltres, Marea Blava».

Rocío Flores vol recuperar el suport perdut

D'aquesta manera, la influencer ha picat l'ullet a tota la gent que al seu moment es va partir la cara per ella i per la seva família. Encara no s'ha revelat si és un gest d'agraïment o una crida a reactivar el moviment perquè segueixin atacant la seva mare Rocío Carrasco.

En qualsevol cas, membres destacats de la coneguda Marea Blava fa temps ja van llançar missatges contra el clan Flores. Asseguraven que, un cop passada la polèmica, s'havien sentit utilitzats i menyspreats.

A més, amb la separació d'Antonio David i Olga, la Marea Blava es va posicionar clarament a favor d'ella, ja que consideraven que ell no s'havia portat bé amb la família.

A Ro Flores, dedicar un homenatge a tota aquesta gent anònima que tant s'ha mullat per la seva família li pot portar conseqüències. Positives per una banda, negatives per una altra. La jove se sent empoderada i forta per assumir tot el que hagi de venir.