Rocío Flores ho torna a fer: la seva decisió més radical a Instagram

La filla de Rocío Carrasco decideix censurar als seus seguidors d'Instagram i tancar el seu compte de Twitter

Rocío Flores està en el punt de mira per les declaracions que ha fet la seva mare en els últims capítols de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Rocío Carrasco ha assegurat que la seva filla va apallissar-la quan només tenia 15 anys. Així doncs, els col·laboradors de Telecinco i els teleespectadors estan esperant que Rocío Flores doni la seva opinió, però ha decidit posar-se una cuirassa. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores desactiva els comentaris d'Instagram

Rocío Flores ha pres una dràstica decisió i ha decidit desactivar els comentaris d'Instagram. El perfil de la filla d'Antonio David suma 768.000 seguidors, molts d'ells són fans que han sortit en la seva defensa després de veure les dures declaracions de Rocío Carrasco.Sens dubte, Rocío Flores també té molts detractors, i és per això que ha decidit desactivar els comentaris i així evitar caure en una depressió després que la seva mare expliqués que va ser víctima d'una pallissa per part seva. La primera publicació censurada és del 25 d'abril, és a dir, d'uns dies abans de l'emissió del capítol en què es narra la història. La segona publicació amb els comentaris desactivats és del diumenge 2 de maig, on apareix posant per a una sessió de fotos.

Tanca el seu compte de Twitter

Cal recordar que fa menys d'un mes, Rocío Flores, farta que els mitjans de comunicació publiquessin els tuits que va escriure quan tenia 15 anys en què insultava Fidel i la seva mare Rocío Carrasco, va decidir posar el compte de Twitter en 'mode privat'. És cert que en aquell moment ja comptava amb més de 31.000 seguidors i, per tant, ja era massa tard.

Alguns dels tuits van ser publicats a 'Viva la vida'. El primer tuit que va recuperar el magazín de Telecinco va ser publicat el 22 de maig d'aquest mateix any. «Ja pots morir-te, de debò! Però ja», va escriure Rocío Flores sense revelar a qui es referia. Hores després, Rocío tornava a deixar la seva mare per terra amb aquest tuit: «Que la meva mare vingui i deixi anar de cop i volta 'fa olor de tabac' i jo no he fumat i que em digui que la motxilla a la següent va fora».

«Estimada mare, he de dir-te que no t'aguanto ni un minut més»

A més, el 30 de juny de 2012 Rocío Flores va escriure aquest missatge: «T'odio, mare. Que et desperti la teva mare a aquestes hores per recollir no sé què del teu germà no, i menys un dissabte». Dos dies després de publicar aquest tuit, Flores va escriure el següent: «Estimada mare, he de dir-te que no t'aguanto ni un minut més, gràcies. Estimat nuvi de la meva mare, et faria res callar una estona la boca? Intento descansar, gràcies. Sento dir-te que toques de puto cul la guitarra. Et prego que et dediquis a una altra cosa i que callis ja, collons!».


Comentaris

envia el comentari