Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores torna a Telecinco per demanar perdó

La filla de Rocío Carrasco s'ha disculpat després d'explotar contra el Maestro Joao

Ahir a 'Supervivientes' es va viure una de les nits més tenses fins a la data. Rocío Flores va perdre els nervis per complet, i ens va mostrar una faceta agressiva de la qual només havíem sentit parlar a la seva mare. La filla d'Antonio David explotava contra el Maestro Joao cansada de les seves crítiques a Olga Moreno i els seus atacs en xarxes socials.

«La pregunta és si tu estàs veient 'Supervivientes' o què coll**** estàs veient? Estic una mica cansada», ha saltat la jove quan el vident criticava novament l'actitud d'Olga. Joao no ha pogut contenir-se més i li ha replicat amb un argument molt aplaudit a plató. «De què estàs cansada? De portar aquesta estrella que pesa tant? De què? Si estàs asseguda tota la nit».

«Jo no t'he faltat al respecte i tu portes fent-ho des del minut 0. Aquí i a les teves xarxes. Ara no hi ha aplaudiments, oi, regidor?», insistia Rocío amb to desafiant i caldejant encara més l'ambient.

«Jo parlo del programa de Rocío i del que em dona la gana. Aquí opino de 'Supervivientes'. Si parlo de tot sobre Rocío m'han de donar un especial a mi», esclatava el vident cansat de l'actitud prepotent de Flores.

«Saps què passa? Si em donen un argument coherent, jo el respecto, però el que no permetré és aquesta persecució implacable cap a Olga. Ni per part de Joao, ni per part d'altres col·laboradors», sentenciava la jove.

«Té la mala sang de dir el que diu en xarxes i aquí, ja que arriba un moment que estic fins als nassos», ha insistit.

Ana Rosa li crida l'atenció a Rocío Flores

Una actitud gràcies a la qual s'ha guanyat una bona estirada d'orelles a 'El Programa de Ana Rosa', on els seus companys li han cridat l'atenció. Tant Ana Rosa com Joaquín Prat li han retret la seva falta de seny al plató de 'Supervivientes': «Hi ha llenguatges i maneres que no s'han de perdre», li ha recordat la reina dels matins de Telecinco.

«Ningú és aliè a tot el que està passant fora, perquè si tu fossis aliena, no t'hauries posat com t'has posat. Has d'aprendre que la televisió és un mitjà de comunicació que el veuen moltes persones, molta gent jove, molts nens», ha assenyalat la presentadora.

«Hi ha un llenguatge que no s'ha d'utilitzar, hi ha unes maneres que no s'han d'utilitzar. Tu no pots censurar algú que vulgui dir alguna cosa o tingui la seva opinió».

Per la seva banda, Joaquín Prat ha sostingut la mateixa opinió que la seva companya. «Això són les regles de joc, això és la tele. Has de tenir la pell una mica més gruixuda a l'hora d'encaixar determinats comentaris que poden semblar injustos». Una cosa, davant la qual a Rocío Flores no li quedava altra que acotar el cap i disculpar-se públicament.

«Demano disculpes perquè ahir vaig entrar en la provocació de totes, totes. Em vaig equivocar, no van ser les maneres, em vaig equivocar i quan m'equivoco ho he d'assumir», ha reconegut gairebé a contracor.

«També em vaig equivocar perquè no m'estava dirigint al regidor, sinó a la persona encarregada del públic... D'altra banda, demanar disculpes a Carlos perquè ell no té la culpa de res», afegia. La filla d'Antonio David ha incidit que el que li sembla injust és que tots jutgin a Olga per les coses que passen fora.

«Vaig arribar al meu límit, m'he fallat a mi mateixa. Fa mesos que no vull entrar a la provocació, intentant fer-ho amb la major objectivitat possible. Sempre des del respecte i l'educació», ha assenyalat penedida.

Encara que, això sí, se la té jurada al Maestro Joao . «Es dedica a fer una campanya de persecució implacable contra mi i la meva família. Al final, si també he d'aguantar comentaris despectius fora de càmeres...».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.