Primer pla de Rocío Flores mirant cap a un costat

Rocío Flores i la traïció que no esperava patir ara

Rocío Flores ha rebut un cop de qui menys s'imaginava

Rocío Flores cada vegada està més sola. Arran de la docusèrie de la seva mare, la noia ha anat perdent defensors. I és que, al seu moment, les llàgrimes que vessava en directe per a reclamar un amor matern no correspost van aconseguir commoure l'audiència.

Tot i això, el testimoni demolidor de Rociíto, juntament amb les proves que demostraven que va ser víctima de maltractaments, ha estat decisiu. A més, la defensa a ultrança que la jove fa del seu pare, Antonio David, i l'actitud altiva que ha mostrat aquests mesos, tampoc l'ajuden.

El que Rocío no s'esperava, però, és que una persona molt propera a ella la traís en ple directe. Una traïció que arriba en el pitjor moment, quan encara no s'ha recuperat de la ruptura del seu pare i Olga Moreno.

Rocío Flores, traïda per qui menys s'esperava

Dilluns, 15 de novembre, a Telecinco es va començar a emetre 'Ya son las ocho', un magazín que analitza la premsa rosa, però que és molt més suau que 'Sálvame'. Sónsoles Onega n'és la presentadora, i l'acompanyen col·laboradors com Rosa Benito, Antonio Rossi o Paloma García-Pelayo.

Tot i això, hi ha una altra cara que també s'hi ha incorporat com a col·laboradora i que segur que generarà polèmica. Parlem Gloria Camila Ortega, que el mateix dilluns es va estrenar al programa amb magnificència.

Gloria Camila al plató de 'Ja són les vuit'
Gloria Camila llança una indirecta Rocío Flores en ple directe | Telecinco

La jove va parlar del conflicte familiar del clan Pantoja. Quan va saber que Isa Pantoja havia anat a visitar la seva mare després de l'entrevista de Kiko Rivera al 'Deluxe', es va posicionar a favor d'ella.

«Això és el que ha de fer», va assenyalar la filla d'Ortega Cano. Recordem que, després de 'Cantora: la herencia envenenada', Isa fins i tot va saltar la tanca de la finca familiar per a veure la cupletista.

Muntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Gloria Camila, més a prop de la seva germana que de Rocío Flores | La Noticia Digital

Gloria va defensar aquesta actitud, i no va poder evitar comparar-la amb la de Rocío Flores. Per a ella, és normal que una filla remogui cel i terra per a veure la seva mare i que es preocupi per com està. Cosa que és, justament, el contrari que està fent la seva neboda amb la seva germana, Rocío Carrasco.

«De mare, només n'hi ha una»

La jove va continuar defensant Chabelita i reiterant com d'important és arreglar les coses entre mare i filla. «Al final, de mare, només n'hi ha una, i les coses de casa i de família es poden parlar», va explicar.

Tota una declaració d'intencions que deixa clar el posicionament de Gloria en el conflicte entre Rocío Flores i la seva mare.

Rocío Flores Carrasco i Gloria Camila Ortega a la presentació de 'Mestizo i fronterer'
Gloria Camila pensa que la seva neboda no està fent les coses bé | GTRES

Va ser Miguel Ángel Nicolás qui va avisar la seva companya que el que acabava de dir podria assenyalar directament la família. «Aquest matí sortirà a tots els titulars», va advertir. Tot i això, lluny de callar o de fer un pas enrere, Gloria es va reafirmar i va continuar defensant que cal lluitar per l'acostament entre mare i filla.

«Bé, Isa, fas molt bé anant a veure la teva mare, carinyo», va sentenciar l'actriu. Un revés en tota regla a la seva neboda, Rocío Flores, que no pensa moure ni un dit per a propiciar la reconciliació amb la seva progenitora.

Amb aquest discurs, sembla que Gloria envia un missatge encobert a Rocío perquè visiti la seva mare a Valdelagua, on resideix.

Un consell que també es podria aplicar ella mateixa en lloc de demandar la seva germana i demanar que se la condemni a pena de presó.