Rocío Flores trenca la seva amistat amb Barranco per una raó: Està decebuda

La filla de Rocío Carrasco ha pres una decisió dràstica

Rocío Flors en la imatge promocional de 'Supervivientes 2020' amb samarreta vermella
Rocío Flores ha trencat la seva amistat amb Alberto Barranco | Catalunya Diari

Sense cap dubte, Rocío FloresAlberto Barranco van forjar en 'Supervivientes 2020' una gran amistat. Així, es va poder comprovar durant tot el reality i també fora d'ell mateix. Sí, perquè ella va compartir fotografies junts en el seu perfil a Instagram després del concurs. Sembla, però, que aquesta relació ha arribat a la seva fi. I és que així ho ha manifestat l'extronista de 'MYHYV' al programa 'Viva la vida' de Telecinco.

Rocío es mostra contundent

Barranco ha estat preguntat per l'amistat que tenia amb Rocío, que ara ha fet un gir a la seva vida en l'àmbit físic i laboral. I aquest ha estat contundent: «No tenim contacte. S'ha refredat la relació».

Davant aquesta afirmació, els col·laboradors del programa han volgut saber el perquè d'aquest distanciament. Segons el seu punt de vista, «li han menjat el cap». És més, ha apuntat que hi ha rumors que el nuvi d'ella o fins i tot la seva tieta (Gloria Camila) han pogut ser els responsables de la fi d'aquesta amistat. I és que ha exposat que a Rocío Flores li han explicat que ell va manifestar que ella volia alguna cosa més amb ell durant 'Supervivientes'.

Alberto ha negat rotundament que hagués realitzat aquesta afirmació. Fins i tot ha dit que va demanar la seva excompanya de concurs que busqués aquest vídeo a Internet. I és que estava segur que no anava a trobar-lo, perquè mai havia fet aquest comentari. Sembla, però, que ella prefereix creure el que li han comentat en lloc d'assegurar-se que és veritat.

Albert Barranc a 'Viva la vida' el 4 de juliol de 2020
Alberto Barranco està molt dolgut pel que ha passat | Telecinco

Precisament per tota aquesta situació, el jove es troba decebut i ferit: «No pot ser que utilitzi com una excusa el que jo he dit aquí una cosa que no existeix». A més, ha manifestat que «m'impacta i em fa mal. La tenia com una germana. Sortir i no tenir ni converses per WhatsApp em fa mal».


Comentaris

envia el comentari